Bütçe
18500
Açılış ve BIOS girerken siyah ekran sorunu yaşıyorum. Monitörü kapat aç yapmadan düzelmiyor. Oyunlarda da V-Sync açmayınca ekran yırtılması, dönüşlerde bozulma gibi ekran ve akıcılık sorunu yaşıyorum. Bazı oyunlarda ise V-Sync ile bile akıcılık sağlanmıyor. Örneğin; CS2, BF1,BF5 ve Titanfall2. Monitör kaynaklı olma ihtimali yüksek ama tek başına o mu sebep zaman gösterecek.
Bu siyah ekran sorunu 5000 serilerinde var mış galiba. Umarım çözersin.

Açılış ve BIOS girerken siyah ekran sorunu yaşıyorum. Monitörü kapat aç yapmadan düzelmiyor. Oyunlarda da V-Sync açmayınca ekran yırtılması, dönüşlerde bozulma gibi ekran ve akıcılık sorunu yaşıyorum. Bazı oyunlarda ise V-Sync ile bile akıcılık sağlanmıyor. Örneğin; CS2, BF1,BF5 ve Titanfall2. Monitör kaynaklı olma ihtimali yüksek ama tek başına o mu sebep zaman gösterecek.
Monıtor kaynaklı bu sorun. Aynı sorun bende de vardı monitör değişince düzeldi.

Monıtor kaynaklı bu sorun. Aynı sorun bende de vardı monitör değişince düzeldi.
Size zahmet açtığım forumdaki videoları inceleyebilir misiniz? Arkadaşın konusunu dağıtmamış oluruz. Hem siyah ekran hem de görüntü bozulması/akıcılık sorunu birebir aynı mıydı kıyaslayabilirseniz çok iyi olur.

https://techolay.net/sosyal/konu/r5...temde-battlefield-5-akici-degil.145471/page-5 (Direkt sayfa 5'de iki farklı drive video linki mevcut, oradan inceleyebilirsiniz.)