Yanlış biliyor olabilirim belki ama FurMark OC/UV ölçümü için uygun değil. Ben UV yaptıktan sonra FurMark açmaya çalışınca hata alıyorum. Heaven Benchmark ile yüke sokup, yük altında anlık ayarlamalar deniyorum.

Benim 6700XT -100mV yiyor ama nadiren aşırı yüke girince resetliyor ayarları, -80mV kullanıyorum.

Yanlış görmediysem orada 3500 küsur RPM yazıyor. Oraya derhal bir el atın hocam. Ayrıca son görselde frekans yerlerde ya ölçüm çok kötü ki öyle tahmin ediyorum ya da driver seviyesinde bir sorun var.

Yanlış biliyor olabilirim belki ama FurMark OC/UV ölçümü için uygun değil. Ben UV yaptıktan sonra FurMark açmaya çalışınca hata alıyorum. Heaven benchmark ile yüke sokup, yük altında anlık ayarlamalar deniyorum.

Benim 6700XT -100mv yiyor ama nadiren aşırı yüke girince resetliyor ayarları, -80mv kullanıyorum.

Ben OCCT kullanıyorum çok daha seri sonuç veriyor.

Son düzenleme:
Yanlış biliyor olabilirim belki ama FurMark OC/UV ölçümü için uygun değil. Ben UV yaptıktan sonra FurMark açmaya çalışınca hata alıyorum. Heaven Benchmark ile yüke sokup, yük altında anlık ayarlamalar deniyorum.

Benim 6700XT -100mV yiyor ama nadiren aşırı yüke girince resetliyor ayarları, -80mV kullanıyorum.

FurMark'ta bile göçen ayarlarım oldu daha start'a basar basmaz driver reset yiyorsun, FurMark zaten ilk bacağı.

Diğer bacak da işte Cyberpunk gibi oyunlarda, Path Tracing açıyorsun, DLSS ve MFGx4 kökleyip 1 saat falan oynuyorsun. Göçme falan yoksa devam.

FH6 da güzel turnusol oluyor Ray Tracing açınca, çünkü o oyunda çok sağlam güç çektiriyor.