Merhaba. Oyunlarda AMD sürücüsünü açmak istediğimde Alt+R basıyorum. Fakat bazen açılmıyor. Bazen bazı oyunları çok sonradan oyun olarak görüyor ve arayüz açılıyor. Yazılım açılmadığı zaman AFMF gibi sürücü tabanlı özellikler çalışmıyor. Bazen masaüstünde bile açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden AMD Host Application App kapatınca açılıyor. Bu sadece bana özel mi yoksa genel bir sorun mu?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2024
Aynı ekran kartı, öyle bir sorun yaşamadım. BF 2042 ama BF6 Beta'yı algılamamıştı bendeki de ama. Ama yine amma tahminimce o EA'in Steam portuyla alakalı bir nadidelik.
Merhaba. Oyunlarda AMD sürücüsünü açmak istediğimde Alt+R basıyorum. Fakat bazen açılmıyor. Bazen bazı oyunları çok sonradan oyun olarak görüyor ve arayüz açılıyor. Yazılım açılmadığı zaman AFMF gibi sürücü tabanlı özellikler çalışmıyor. Bazen masaüstünde bile açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden AMD Host Application App kapatınca açılıyor. Bu sadece bana özel mi yoksa genel bir sorun mu?
Sürücüyü AMD cleanup ile kaldırıp tekrar kurun düzelmesi lazım.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Merhaba. Oyunlarda AMD sürücüsünü açmak istediğimde alt+r basıyorum. Fakat bazen açılmıyor. Bazen bazı oyunları çok sonradan oyun olarak görüyor ve arayüz açılıyor. Yazılım açılmadığı zaman AFMF gibi sürücü tabanlı özellikler çalışmıyor. Bazen masaüstünde bile açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden AMD host application App kapatınca açılıyor. Bu sadece bana özel mi yoksa genel bir sorun mu?
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Daha önce bu sorunu yaşıyor muydunu?
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Daha önce bu sorunu yaşıyor muydunu?
İlk aldığımdan beri bütün sürücülerde oldu.
Başlık yanlış 7900 XT değil 9060 XT.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
İlk aldığımdan beri bütün sürücülerde oldu.
Başlık yanlış 7900 XT 9060 XT.
İlk çıkan sürücüyü denediniz mi? Sisteminin bütün özelliklerini belirtir misin? İşlemci RAM PSU vb.
İlk çıkan sürücüyü denediniz mi? Sisteminin bütün özelliklerini belirtir misin? İşlemci RAM PSU vb.
İlk çıkan sürücü derken hocam?
AMD Ryzen 5 7500F.
ASUS Prime RX 9060 XT OC 16 GB.
ASUS Prime B650M-R
32 GB (2x16 GB) Crucial Pro DDR5 5600MHz.
Crucial P3 Plus 1TB NVMe M.2 SSD.
Xigmatek Master X II Pro + 750W 80+ PSU.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
İlk çıkan sürücü derken hocam?
AMD Ryzen 5 7500F.
ASUS Prime RX 9060 XT OC 16 GB.
ASUS Prime B650M-R
32 GB (2x16 GB) Crucial Pro DDR5 5600MHz.
Crucial P3 Plus 1TB NVMe M.2 SSD.
Xigmatek Master X II Pro + 750W 80+ PSU.
22.12.1 sürücüsü. PSU hakkında detaylı bilgi bulamadım ekran kartının PCI-e güç kablosu daisy chain olarak mı takılı yoksa iki ayrı hattan mı takılı?
22.12.1 sürücüsü. PSU hakkında detaylı bilgi bulamadım ekran kartının PCI-e güç kablosu daisy chain olarak mı takılı yoksa iki ayrı hattan mı takılı?
Hocam kart Haziran'da çıktı neden 3 yıl önceki sürücüyü önerdiniz ve iki ayrı hat derken hocam? Ve ben PSU ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü osst ve diğer ağır testlerde hiç kapanmadı sistem.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
3 yıl önceki sürücüyü önermemdeki sebep sorunun sürücü ile alakalı olup olmadığını anlamak. PSU yüzünden sorun olabilir zira PSU sisteme yetse bile ekran kartında kararsızlık veya FPS tutarsızlığı gibi sorunlara neden olabilmekte.Hocam kart Haziran'da çıktı neden 3 yıl önceki sürücüyü önerdiniz ve iki ayrı hat derken hocam? Ve ben PSU ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü osst ve diğer ağır testlerde hiç kapanmadı sistem.
PSU daisy chain.
Bu fotoğraf daisy chain PSU'da iki ayrı PCI-e kablosu varsa ise ayrı ayrı denenmeli.