Merhaba. Oyunlarda AMD sürücüsünü açmak istediğimde Alt+R basıyorum. Fakat bazen açılmıyor. Bazen bazı oyunları çok sonradan oyun olarak görüyor ve arayüz açılıyor. Yazılım açılmadığı zaman AFMF gibi sürücü tabanlı özellikler çalışmıyor. Bazen masaüstünde bile açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden AMD Host Application App kapatınca açılıyor. Bu sadece bana özel mi yoksa genel bir sorun mu?
Aynı ekran kartı, öyle bir sorun yaşamadım. BF 2042 ama BF6 Beta'yı algılamamıştı bendeki de ama. Ama yine amma tahminimce o EA'in Steam portuyla alakalı bir nadidelik.
Merhaba. Oyunlarda AMD sürücüsünü açmak istediğimde Alt+R basıyorum. Fakat bazen açılmıyor. Bazen bazı oyunları çok sonradan oyun olarak görüyor ve arayüz açılıyor. Yazılım açılmadığı zaman AFMF gibi sürücü tabanlı özellikler çalışmıyor. Bazen masaüstünde bile açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden AMD Host Application App kapatınca açılıyor. Bu sadece bana özel mi yoksa genel bir sorun mu?
Merhaba. Oyunlarda AMD sürücüsünü açmak istediğimde alt+r basıyorum. Fakat bazen açılmıyor. Bazen bazı oyunları çok sonradan oyun olarak görüyor ve arayüz açılıyor. Yazılım açılmadığı zaman AFMF gibi sürücü tabanlı özellikler çalışmıyor. Bazen masaüstünde bile açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden AMD host application App kapatınca açılıyor. Bu sadece bana özel mi yoksa genel bir sorun mu?
Hocam kart Haziran'da çıktı neden 3 yıl önceki sürücüyü önerdiniz ve iki ayrı hat derken hocam? Ve ben PSU ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü osst ve diğer ağır testlerde hiç kapanmadı sistem.
Hocam kart Haziran'da çıktı neden 3 yıl önceki sürücüyü önerdiniz ve iki ayrı hat derken hocam? Ve ben PSU ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü osst ve diğer ağır testlerde hiç kapanmadı sistem.
3 yıl önceki sürücüyü önermemdeki sebep sorunun sürücü ile alakalı olup olmadığını anlamak. PSU yüzünden sorun olabilir zira PSU sisteme yetse bile ekran kartında kararsızlık veya FPS tutarsızlığı gibi sorunlara neden olabilmekte.