Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Bu kart için çok konu açıyorum ama pahalı olduğu için emin olmak istiyorum. Bu GPU'da video kayıt özelliği var mı? Bir de Hyper-V'ye GPU Passthrough yapılabilir mi?

Video kayıt özelliği var mış ama GPU passthrough özelliği var mı hala bilmiyorum

1753528608517.webp

Son düzenleme:
Bu kart için çok konu açıyorum ama pahalı olduğu için emin olmak istiyorum. Bu GPU'da video kayıt özelliği var mı? Bir de Hyper-V'ye GPU Passthrough yapılabilir mi?

Video kayıt özelliği var mış ama GPU passthrough özelliği var mı hala bilmiyorum

Eki Görüntüle 167120
- Video kaydı özelliği: Evet, RX 9060 XT modelinde video kayıt özelliği vardır. Kart, 4K H264 ve H265/HEVC kodlama destekliyor; bu da video kaydı yapmanıza olanak tanır.

- GPU Passthrough: Hyper-V üzerinde GPU passthrough (DPU passthrough veya Discrete Device Assignment olarak da bilinir) kullanmanız mümkündür. Ancak, bu özellik kullanımı için bazı ön koşullar gerekmektedir:
- Uyumluluk: Ekipmanınızın ve kullandığınız Hyper-V sürümünün GPU passthrough özelliğini desteklemesi gerekir.
- BIOS Ayarları: BIOS ayarlarınızda VT-d veya IOMMU desteğinin açık olması gerekiyor.
- Sürücü ve Yazılım: Uygun sürücü ve yazılım yapılandırmalarını sağlamalısınız.

Bu adımları izlediğinizde GPU passthrough işlemini gerçekleştirebilirsiniz.