RX 9060XT için sessiz, uygun fiyatlı 650W PSU önerisi

Bütçe
2500

MrYaso

Çalışkan
Herkese merhaba.

Aşağıdaki bağlantıdaki ekran kartını 1 gün önce satın aldım, kargoya verilmesi ayın 25’ini bulacak:

Şu an sistemimde 550W'lık marka olmayan bir PSU var ve tabiri caizse "C4 gibi" her an patlayacak durumda.

Bu nedenle uygun fiyatlı, en az 650W, bilindik bir markaya ait, çok ses yapmayan bir PSU arıyorum.

Tavsiyesi olan herkese şimdiden teşekkür ederim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba.

Aşağıdaki bağlantıdaki ekran kartını 1 gün önce satın aldım, kargoya verilmesi ayın 25'ini bulacak:
ASUS Prime Radeon RX 7600 XT OC 16 GB – Gaming.Gen.tr

Şu an sistemimde 550W'lık marka olmayan bir PSU var ve tabiri caizse "C4 gibi" her an patlayacak durumda.

Bu nedenle uygun fiyatlı, en az 650W, bilindik bir markaya ait, çok ses yapmayan bir PSU arıyorum.

Tavsiyesi olan herkese şimdiden teşekkür ederim!

İşlemciniz 14700k falan değilse yeterli olur, iyi PSU.

Son düzenleme:

İşlemciniz 14700k falan değilse yeterli olur, iyi PSU.
hocam işlemci olayı biraz değişik 5600g işlemcim ve darboğaz vs. olaylarını biliyorum ama 1 2 ay içinde değiştiricem videosu da böyle ben burdan sadece valorant ile msfs 2024 oynuyorum biraz uçak simulatörünü seven biriyim tiktok ta da yayın açarım şuanlık yeter gibi gözüküyor.

Merhaba bende de 5600 düz olan modeli var. Videoları var 1080p de oynatıyor. 2K da drop yok gördüğüm kadarı ile ama bir kararsız kaldım bende.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt