12V kanalı çok dengesiz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2500
MrYaso
Uzman
Ekran kartınız nedir hocam peki.Merhaba bende de 5600 düz olan modeli var. Videoları var 1080p de oynatıyor. 2K da drop yok gördüğüm kadarı ile ama bir kararsız kaldım bende.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben güç kaynağı sorusunu görmeden atladım kusrua bakmayın. Bende crossair 850 Watt modüler güç kaynağı var. Ekran kartım 6650 XT o işlemciyi değiştirmeden 9060 XT ye geçmeyi düşündüm. Fakat kararsız kaldım.
MrYaso
Uzman
Vallahi bende aldım direk işlemciyi de hallederiz inşallah bir ara büyükten başladım bilerek ekran kartından.Ben güç kaynağı sorusunu görmeden atladım kusrua bakmayın. Bende crossair 850 Watt modüler güç kaynağı var. Ekran kartım 6650 XT o işlemciyi değiştirmeden 9060 XT'ye geçmeyi düşündüm. Fakat kararsız kaldım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
O fiyata pek alınabilir değil. Vatan'daki şekliyle düşünülebilir;
Pek de dengesiz sayılmaz, 12.19V'dan açılıp, 50A'de 12.01V görmüşler ki seviyesine göre makul değerler;
Giriş seviyesi model tâbii ve bu bütçede seçenekler de kısıtlı. Biraz daha iyi bir şey alınmak istenirse;
Tâbii ikinci el düşünülürse, çok daha iyi modeller bulunabilir.
Son düzenleme:
Gördüğüm tüm CX650 PSU'lar 11.7 altına iniyordu, 6 7 tane denk gelmiştir bana.O fiyata pek alınabilir değil. Vatan'daki şekliyle düşünülebilir;
Pek de dengesiz sayılmaz, 12.19V'dan açılıp, 50A'de 12.01V görmüşler ki seviyesine göre makul değerler;
Giriş seviyesi model tâbii ve bu bütçede seçenekler de kısıtlı. Biraz daha iyi bir şey alınmak istenirse;
Tâbii ikinci el düşünülürse, çok daha iyi modeller bulunabilir.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Gördüğüm tüm CX650 PSU'lar 11.7 altına iniyordu, 6 7 tane denk gelmiştir bana.
Gri etiketli (Great Wall) için pek mümkün değil ama yeşil etiketli (CWT) için belki. Ya da ani (milisaniyelik sürelerde) ve yüksek yük değişimlerinde olabilir ama onu da anakart sensörleri ile okuyabilmek pek mümkün değil.
Son düzenleme:
Voltmetre ile bakıyodum ben hep, anakartlara pek güvenmiyorum çünkü. Yeşilli olanlardı benim dediklerimin hepsi bu arada. GW üretimi olanlar değildi.Gri etiketli (Great Wall) için pek mümkün değil ama yeşil etiketli (CWT) için belki. Ya da ani (milisaniyelik sürelerde) ve yüksek yük değişimlerinde olabilir ama onu da anakart sensörleri ile okuyabilmek pek mümkün değil.