MONY

Çalışkan
Merhaba iyi Sosyaller,
9060XT Pulse, ASRock, ASUS, XFX, Power color, gibi markaların 16 GB 9060XT kartları arasında kararsız kaldım en iyi seçenek Pulse 9060XT gibi duruyor aşağıda vermiş olduğum görsel de bir nevi bunu gösteriyor aklımdaki sorular bir yerde Pulse giriş seviyesi bir kart olduğu için daha az performans verir diye okumuştum ( watt ve belleklerden dolayı)benim de aklım Gigabyte 9060XT gaming OC de kaldı Pulse serisi ile öyle aman aman fark yok gördüğüm kadarıyla 3 4 FPS benim için önemli değil fakat 3 fanlı bir 9060XT ile Pulse arasında 10 15 FPS fark varsa benim için önemlidir. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba iyi Sosyaller 9060XT Pulse, ASRock, ASUS, XFX, Power color, gibi markaların 16 GB 9060XT kartları arasında kararsız kaldım en iyi seçenek Pulse 9060XT gibi duruyor aşağıda vermiş olduğum görsel de bir nevi bunu gösteriyor aklımdaki sorular bir yerde Pulse giriş seviyesi bir kart olduğu için daha az performans verir diye okumuştum benim de aklım Gigabyte 9060XT gaming OC de kaldı Pulse serisi ile öyle aman aman fark yok gördüğüm kadarıyla 3 4 FPS benim için önemli değil fakat 3 fanlı bir 9060XT ile Pulse arasında 10 15 FPS fark varsa benim için önemlidir. Yardımcı olursanız sevinirim.

Screenshot_20250826_084757_Samsung Internet.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi sosyaller,
9060XT Pulse, ASRock, ASUS, XFX, Power color, gibi markaların 16 GB 9060XT kartları arasında kararsız kaldım en iyi seçenek Pulse 9060XT gibi duruyor aşağıda vermiş olduğum görsel de bir nevi bunu gösteriyor aklımdaki sorular bir yerde Pulse giriş seviyesi bir kart olduğu için daha az performans verir diye okumuştum ( watt ve belleklerden dolayı)benim de aklım Gigabyte 9060XT gaming OC de kaldı Pulse serisi ile öyle aman aman fark yok gördüğüm kadarıyla 3 4 FPS benim için önemli değil fakat 3 fanlı bir 9060XT ile Pulse arasında 10 15 FPS fark varsa benim için önemlidir. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 179736
Gigabyte Gaming OC çok daha iyi, fiyatta önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe olarak sıkıntı çekiyorum taksitle alacağım almışken en iyisini alayım 18 bin Pulse 20 bin gaming OC tebilionda alıp pişman olmak istemiyorum Pulse yeterse 2 bin lira fazla vermek istemiyorum.
Pulse Sapphire'nin giris seviye ekran kartı , Gaming Oc ise orta üst arası. Soğutması iyi ben kullanıyorum memnunum.