Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000-8.000 TL
Sinister
Uzman
Not alıyorum bunu. Anakartlarda M-R ve E ibareleri hakkında bilginiz var mı hocam?Asus B650M-R, İncehesap Gaming Geceleri’nde tam 3.999 TL’ye iniyor, 2 haftadır.
Easley
Uzman
Genelde bir port eklenmesi, VRM soğutucusu eklenmesi veya ekstra büyütülmesi gibi özelliklerle değişebiliyor. Mesela; R’nin abisi K var, ekran kartı slotu fiziksel olarak daha güçlü, 1 tane M.2 soğutucusu var gibi ek özelliklerle 5-5,5 k TL arasında satılıyor. Mantık bu şekilde işliyor, ama tek tek harflere hiç bakmadım. Kendimde R’yi kullandığım için öneriyorum. K’sı da gelebiliyor; Cuma günleri indirimde iyi fiyata yakalarsanız, o da alınır.Not alıyorum bunu. Anakartlarda M-R ve E ibareleri hakkında bilginiz var mı hocam?
Sinister
Uzman
Bilgi için teşekkürler.Genelde bir port eklenmesi, VRM soğutucusu eklenmesi veya ekstra büyütülmesi gibi özelliklerle değişebiliyor. Mesela; R’nin abisi K var, ekran kartı slotu fiziksel olarak daha güçlü, 1 tane M.2 soğutucusu var gibi ek özelliklerle 5-5,5 k TL arasında satılıyor. Mantık bu şekilde işliyor, ama tek tek harflere hiç bakmadım. Kendimde R’yi kullandığım için öneriyorum. K’sı da gelebiliyor; Cuma günleri indirimde iyi fiyata yakalarsanız, o da alınır.
Xbox 360E
Üstün
En iyi alabileceğin B650, Gigabyte B650 EAGLE. 16 Fazlı piyasada bulunan bütün işlemcileri kaldırabilecek vaziyette.
Chipset güncel olsun diyorsanız o bütçeyle GIGABYTE B850 EAGLE WIFI6 öneririm. Bu da 12 Fazlı.
Chipset güncel olsun diyorsanız o bütçeyle GIGABYTE B850 EAGLE WIFI6 öneririm. Bu da 12 Fazlı.
Sinister
Uzman
7-8 bin bütçelerde B850 almalıyım gibi hissediyorum. Bir yerde Ryzen 9000 serisinin kesinlikle B850 ile kullanılması gerektiğini okudum ama hem emin değilim hem de eski bir yorumdu. Acele etmiyorum modelleri not aldım.En iyi alabileceğin B650, Gigabyte B650 EAGLE. 16 Fazlı piyasada bulunan bütün işlemcileri kaldırabilecek vaziyette.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-