xLeomessi
Becerikli
Bir kartın kronik problemi var ise o karttan marka ne olursa olsun uzak durmak gerekebilir. Nitro+ kronik sayılabilecek düzeyde cw şikayeti dolu. Ne kadar en tepe kartlardan olsa bile önermek istemiyorum vebal almamak için. Ama dümdüz sapphire çöp marka demek bomboş bir yorum kusura bakmayın.
Hocam ben daha yeni 5070ti aldım zaten @Yasin Alemdağ hakim konuya. Ben amd ve nvidia tartışması yapmıyorum. Markaya atılan suçlamaya karşı çıktım.Hocam şimdi açık konuşalım. Eğriye eğri, doğruya ise doğru diyelim. Parası olan veya parası olmasa da taksit ile alabilecek olan bir ürünün en sorunsuz ve en bilindiğini alır. 9070 XT mantıklı bir kart uçuk fiyatlar vermedikçe ama. Konuyu açan arkadaşın durumu var, 2 taksit fazla öder 5070 Ti alır.
Ben 32 yaşındayım. Daha evlere PC yeni yeni gelirken, en üst bileşenler ile bilgisayar toplamıştım, rahmetli babam almıştı o zamanlar. Yani belki 20 yılın üzerinde Nvidia kullandım. Hiç sorun yaşamadım. Bakın 1 kez bile yaşamadım. Rekabetçi de oynadım tek oyunculu da oynadım. Nvidia'da elbet hatalar var ancak bunun oranı çok düşük ve bunun için 2 taksit fazla ödemeye değer.