Geraltın kılıcı
Üstün
Tamam hocam.10dk test yapayım sonuçları atarım yeni konu açıp. Etiketlerimde sizi.
Tamam hocam.10dk test yapayım sonuçları atarım yeni konu açıp. Etiketlerimde sizi.
Hocam merhabalar benim 5070 Ti alabilecek bütçem var çok şükür fakat neden aynı performansı verebilen bir kartı 10.000₺ ucuza almayayım onu merak ediyorum aydınlatabilir misiniz? 9070 XT kullananlar memnun görünüyor çünkü. Bende hiç AMD kullanmadım ama denemek istiyorum.Hocam şimdi açık konuşalım. Eğriye eğri, doğruya ise doğru diyelim. Parası olan veya parası olmasa da taksit ile alabilecek olan bir ürünün en sorunsuz ve en bilindiğini alır. 9070 XT mantıklı bir kart uçuk fiyatlar vermedikçe ama. Konuyu açan arkadaşın durumu var, 2 taksit fazla öder 5070 Ti alır.
Ben 32 yaşındayım. Daha evlere PC yeni yeni gelirken, en üst bileşenler ile bilgisayar toplamıştım, rahmetli babam almıştı o zamanlar. Yani belki 20 yılın üzerinde Nvidia kullandım. Hiç sorun yaşamadım. Bakın 1 kez bile yaşamadım. Rekabetçi de oynadım tek oyunculu da oynadım. Nvidia'da elbet hatalar var ancak bunun oranı çok düşük ve bunun için 2 taksit fazla ödemeye değer.
Yani hocam dediğim gibi söylediğiniz mantıklı. Ben sadece kendi fikrimi söyledim. Belki de kendi fikrim Nvidia fanboy olmamdan ve 20 yılı aşkındır Nvidia kullanmamdan ötürüdür. 9070 XT şuan mantıklı düşününce bizim ülkede gayet mantıklı. 9070 XT OC ile BF6 da 5080'e bile epey yaklaştı mesela. Mantıklı kart, sadece benim kafama yatmıyor. Yoksa @Yasin Alemdağ ve @Testo Unit hocalar kullanıyor. Onların kullanıcı deneyimini bire bir sorabilirsiniz.Hocam merhabalar benim 5070 Ti alabilecek bütçem var çok şükür fakat neden aynı performansı verebilen bir kartı 10.000₺ ucuza almayayım onu merak ediyorum aydınlatabilir misiniz? 9070 XT kullananlar memnun görünüyor çünkü. Bende hiç AMD kullanmadım ama denemek istiyorum.
Hocam merhaba benim 5070 Ti alabilecek bütçem var çok şükür fakat neden aynı performansı verebilen bir kartı 10.000₺ ucuza almayayım onu merak ediyorum aydınlatabilir misiniz? 9070 XT kullananlar memnun görünüyor çünkü. Bende hiç AMD kullanmadım ama denemek istiyorum.