Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, bugün Sapphire Nitro+ RX 9070 XT aldım ancak sürücüyü kurup giriş yaptığımda Radeon software aşırı derecede donuyor. Bunun sebebi nedir? Durumun videosunu da çektim, paylaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kablolarını da kontrol et tam oturduğundan emin ol. Windows 11 kullanıyorsan sistemi güncelle eğer güncel ise son updateleri sil. Windows 10 da dene belki sorun yazılımsal da olabilir.

Güç kablolarını da kontrol et tam oturduğundan emin ol. Windows 11 kullanıyorsan sistemi güncelle eğer güncel ise son updateleri sil. Windows 10 da dene belki sorun yazılımsal da olabilir.

Düzeldi arkadaşlar. Demek ki sürücü bozukmuş :( 2026'dayız hala sürücü sorunlarını çekiyoruz AMD'nin :(

Çözüm
DDU ile sildim yine yükledim 26.1.1'i, gene düzelmedi. Bir de eski sürüm deneyeyim, eğer eski sürümde de böyle olursa o zaman kart bozuktur.

Kart bozuk olsa sadece Adrenalin'de göstermez emin ol. Oyun oynarken de aynısını birebir görürsün bu donmaların. Ama ekran kartından alakalı değil çözmüşsün zaten. Bende de RX 9060 XT var, başta bende de donuyordu zamanla düzeldi.

Kart bozuk olsa sadece adrenalinde göstermez emin ol. Oyun oynarken de aynısını birebir görürsün bu donmaların. Ama ekran kartından alakalı değil çözmüşsün zaten. Bende de RX 9060 XT var başta bende de donuyordu zamanla düzeldi.

Doğru hocam, haklısınız. Nasıl peki hocam RX 9060 XT memnun musunuz? Ben de yeni aldım RX 9070 XT'yi bakalım nasıl olacak oyunlarda. Daha bugün aldım, driver kurdum, bu olay oldu. Hevesimi kursağımda bıraktı bu olay.

Nasıl peki hocam RX 9060 XT memnun musunuz bende yeni aldım RX 9070 XT'yi bakalım nasıl olacak oyunlarda daha bugün aldım driver kurdum bu olay oldu hevesimi kursağımda bıraktı bu olay.

Memnunum hocam, sadece işlemcim kötü olduğundan bazı oyunlarda stutter yaşayabiliyorum. 9070 XT güzel kart, eğer upgrade edecek olursam ilk alacağım karttır. Güzel seçim hayırlı olsun. O Adrenalin'deki donmayı boş verin, ara sıra oluyor o. Oyun açıp kartı bir deneyin isterseniz. Hala şüphelenirseniz FurMark testi yapabilirsiniz. Hiçbirinde sorun yoksa endişe etmenize gerek yok.