Raasiel

Çalışkan
RX 9070 XT ekran kartına sahibim. Son gelen güncellemeyi yükledikten sonra oyun hiç açılmıyor. Çözümünü bilen var mı acaba? Eski sürücüde gram sorun yaşamıyordum ama bu yeni sürücü, oyunu çalıştırmayı geçtim, açmıyor bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 9070 XT ekran kartına sahibim son gelen güncellemeyi yükledikten sonra oyun hiç açılmıyor çözümünü bilen var mı acaba? Eski sürücüde gram sorun yaşamıyordum ama bu yeni sürücü oyunu çalıştırmayı geçtim açmıyor bile.

Güncelleme mi yaptınız? Kaldırıp yenisini mi kurdunuz?

DDU ile temiz kurulum yaptım ayrıca AMD'nin kendi temiz kaldırma programı ile de yaptım yok olmuyor. Şimdi adrenaline de o güncelleme gelmiş bir de öyle denedim yok gene olmuyor. Yeni sürücü ile ne yaptıysam açılmıyor oyun.

Nasıl açılmıyor? Açılırken birden kapanıyor mu?

RX 9070 XT ekran kartına sahibim. Son gelen güncellemeyi yükledikten sonra oyun hiç açılmıyor. Çözümünü bilen var mı acaba? Eski sürücüde gram sorun yaşamıyordum ama bu yeni sürücü, oyunu çalıştırmayı geçtim, açmıyor bile.
Artık üretici firmalar tarafından sosyal deneye tabi tutulduğumuzu falan düşünüyorum.

Nasıl açılmıyor? Açılırken birden kapanıyor mu?
İlk açılırken küçük bir ekran geliyor ya hocam ortaya anti Chat programının o geliyor tam oyun açılacak gibi oluyor siyah ekran gelip kapanıyor.

Artık üretici firmalar tarafından sosyal deneye tabi tutulduğumuzu falan düşünüyorum.
İlk defa böyle bir sorun yaşadım hocam anlamadım yoksa bu güne kadar kartımdan baya memnundum performans anlamında.

İlk açılırken küçük bir ekran geliyor ya hocam ortaya anti Chat programının o geliyor tam oyun açılacak gibi oluyor siyah ekran gelip kapanıyor.

İlk defa böyle bir sorun yaşadım hocam anlamadım yoksa bu güne kadar kartımdan baya memnundum performans anlamında.

Konunuza yazıyorum.

Amd kartlarda güncelleme yapmak riskli oluyor güncelliyorsunuz kart GTX 1050'den işlevsiz hale geliyor. Ben Haziran'da aldım 1 kez güncelledim sonra hiç güncellemedim.