EaglePaw46

Çalışkan
Selam arkadaşlar XFX RX 9070 XT model ekran kartımın 3x8 pin kablosunu gizlemek veya daha hoş bir görüntü için sleeved kablo almak istiyorum. Mevcut kullandığım 3x8 pin kablosunun bir tanesi tek başlı diğer ikisi çift başlı ve hoş olmayan bir görüntüye sebep oluyorlar. Önerilerinizi bekliyorum.

Ekran kartı: XFX Mercury 9070 XT OC Magnetic Air with RGB.

PSU: Enermax DFX 1350W.

Selam arkadaşlar XFX RX 9070 XT model ekran kartımın 3x8 pin kablosunu gizlemek veya daha hoş bir görüntü için sleeved kablo almak istiyorum. Mevcut kullandığım 3x8 pin kablosunun bir tanesi tek başlı diğer ikisi çift başlı ve hoş olmayan bir görüntüye sebep oluyorlar. Önerilerinizi bekliyorum.

Ekran kartı: XFX Mercury 9070 XT OC Magnetic Air with RGB.

PSU: Enermax DFX 1350W.
- Ürün Araştırması: 3x8 pin sleeved kablo ararken, birkaç olası markayı araştırın. Corsair, CableMod, Thermaltake gibi güvenilir markalar kaliteli sleeved kablolar sunmaktadır.

- Uyumluluk Kontrolü: Seçeceğiniz sleeved kablonun, XFX RX 9070 XT ve Enermax DFX 1350W PSU ile uyumlu olduğundan emin olun. Kablonun 8 pin bağlantıların, ekran kartınızın ihtiyacını karşılayacak şekilde doğru sayıda ve yapıda olduğuna dikkat edin.

- Kablo Tipini Seçin: Tek başlı ve çift başlı kablolar yerine sadece tek başlı ve hepsinin uyumlu olduğu bir kablo seti almak, görüntü estetiğini artırabilir. 3x8 pin bağlantısı için tek parça kablo setlerini tercih edin.

- Renk ve Stil: Kabloların renk seçeneklerine göz atın. Kasa içi estetiğini tamamlayacak bir renk veya desen seçin. RGB uyumlu ise, RGB efekti oluşturacak bir kablo tercih edilebilir.

- Yorum ve İncelemeleri Okuyun: Seçtiğiniz kablo için kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini okuyarak diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanın.

- Sipariş ve Kurulum: Seçtiğiniz 3x8 pin sleeved kabloyu sipariş edin. Geldiğinde, dikkatlice mevcut kabloları çıkarın ve yeni sleeved kablonuzu takın.

Bu adımları izleyerek XFX RX 9070 XT ekran kartınız için hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.