Yakuza 60
Uzman
Oyun oynamak için çok cazip geliyor, param da yetiyor 9070 XT'ye ama 2. ekran kartı alacağım mecburen AI için.
AI içinse eh bir zahmet, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
Oyun oynamak için çok cazip geliyor, param da yetiyor 9070 XT'ye ama 2. ekran kartı alacağım mecburen AI için.
Öyle yapacak bir şey yok 2. 3090 içinAI içinse eh bir zahmet, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
Öyle yapacak bir şey yok 2. 3090 içinO değil, karaborsaya düşmüş, aşırı pahalı ve az kart var.
![]()
Haklılar da Qwen 3.8 27B'nin Opus 4.6 Max'ı geçmesi ve eşitlenmesi inanılmaz bir şey.AI yüzünden düştü işte, NVIDIA öğrencilere pazarlıyor şirketlerde bakın iş kapmak istiyorsanız AI'yi iyi kullanacaksınız verimlilik odaklı olacaksınız diyor.
Adamlar bunu sürücü güncellemesinde yapıyor yahu şaka gibi.
Haklılar da Qwen 3.8 27B'nin Opus 4.6 Max'ı geçmesi ve eşitlenmesi inanılmaz bir şey.
Yok, bütün dillere öyle ve ek olarak artık abonelikli modellere aylık para ödemek bitecek gibi duruyor.Qwen Türkçeyi çok iyi biliyor yani o konuda daha ötesi yok. Çin seddinin rövanşı gibi geldi bana ama neyse.
Yok, bütün dillere öyle ve ek olarak artık abonelikli modellere aylık para ödemek bitecek gibi duruyor.
Yok hocam, ne karambolu! Harika çalışıyor, 5 bit versiyonunu kullanıyorum; işi bitirmişler.
Yok hocam, ne karambolu! Harika çalışıyor, 5 bit versiyonunu kullanıyorum; işi bitirmişler.