@Ayhan Dönmez @X99 sizce hocam hangisi? Sizce Gaming.Gen.TR'ye güvenmeli miyim bir Inventus vakası daha yaşamak istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
@Ayhan Dönmez sizce hocam hangisi? Sizce Gaming.Gen.TR'ye güvenmeli miyim bir inventus vakası daha yaşamak istemiyorum.
Ggtr ile teyitleş, firmaya tembih edersen sorun olmaz.
Gaming.Gen.TR kurumsal olarak sağlam da, çalışan şahıs faktörü yani insan faktörü var bilemeyiz.
Ya hocam bana kalsa edition falan uğraşma benceMerhaba arkadaşlar, iki karttan birini alacağım. Eğer gerçekten gerek yok derseniz direkt RX 9070 XT'yi alacağım. Sizce RX 9070 XT mi RTX 5080 mi? Hangisi?
Ne yapmamı önerirsiniz dostlarım? Arada fiyat farkı devasa, üstüne 80 bin daha koymam gerekli yani.
![]()
ASUS ROG Astral RTX 5080 Hatsune Miku Edition
Oyuncuların canlı Miku estetiğini yansıtan eksiksiz bir oyun sistemi oluşturmalarına olanak tanır.www.gaming.gen.tr
Ya hocam bana kalsa Edition falan uğraşma bence.
ASUS TUF RTX5080, O16G, Gaming, NVIDIA, GeForce RTX 5080, 16GB GDDR7, 256bit, OC, 2xHDMI, 3xDP, RGB, DLSS4 Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS TUF RTX5080, O16G, Gaming, NVIDIA, GeForce RTX 5080, 16GB GDDR7, 256bit, OC, 2xHDMI, 3xDP, RGB, DLSS4 Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Alın geçin. Malzeme kalitesi ve soğutması harika, DLSS ve frame generation da var. Hem paranız da cebinizde kalır gerek yok bence o kadar para bayılmaya.
Hocam şimdi farkettim de kıyasladığınız kartlar çok alakasız ya hu.Doğru hocam, bu da güzel ama ROG bir kere kullanınca aşağısı kesmiyor, artık ya ROG alacağım. Ya da AMD, bir de AMD tarafında eskisi gibi ROG kartlar üretilmiyor, bu üzüyor bir tık.![]()
Hocam şimdi fark ettim de kıyasladığınız kartlar çok alakasız ya hu.naçizane tavsiyem bu kadar takıntılı olmaya gerek yok bence. Sonuçta oynatsın, fazla ısınmasın, sağlam olsun gibi koşullar gayet yeterli. Tabii tercih sizin. Zevkler ve renkler tartışılmaz…
Doğru hocam, fiyatını hak etmiyor TR'de ama ezici üstünlük ve DLSS 5 gelecek, bu yüzden çok almak istiyorum. İnşallah yarın alacağım.5080 kullanıyorum fiyatını hak etmese de o iki kart arasında kıyas saçma olmuş. 5080 eziyor zaten.
Doğru hocam biraz öyle oldu yaama neyse artık ben zaten herhalde bir kere DLSS 5'i. Kafaya koydum inşallah RTX 5080 hatsune miku alacağım keşke RTX 5080 Super çıksaydı da direkt onu alsaydık bu kadar dert yapmazdık kendimize hem fiyatlar da ucuzlardı bu kartların.
Doğru hocam fiyatını hak etmiyor TR de ama ezici üstünlük ve DLSS 5 gelecek bu yüzden çok almakta istiyorum. İnşallah yarın alacağım.