@Ayhan Dönmez sizce hocam hangisi? Sizce Gaming.Gen.TR'ye güvenmeli miyim bir inventus vakası daha yaşamak istemiyorum.

İkisi farklı segmentte, kıyas etmek çok doğru olmaz. 5070 Ti ve 9070 XT ikileminde kalan birisi belki 9070 XT tercih edebilir. AMD'nin sürücü problemleri olmasa tek geçerim zaten. Çok şansa kalıyor, NVIDIA daha stabil şu anda güncel kartlarda. Ben NVIDIA'dan şaşmam kendi adıma o yüzden. Ama saf performans için de 9070 XT göz ardı edilmez. 5080 ya da 9070 XT kıyas edilmez yani, 5070 parasına 9070 XT alırsın örneğin. 9070 XT öyle bir karttır. AMD'nin de yazılımsal sorunları var, şansına onlar sana denk gelmezse mutlu mesut kullanabilirsin. NVIDIA'da da yok değil ama açılan konular çoğu AMD. Kendi adıma da AMD ekran kartına yönelmedim uzun süredir bu sebeplerden ötürü.

GGTR ile teyitleş, firmaya tembih edersen sorun olmaz. Bu saatten sonra gözün kapalı hiçbir parça alınmaz. Ya da @Eagles gibi Şikayetvar'a yazarsın, anında sana geri dönüş sağlayıp sıfırını iletirler. Herkese anladığı dilde konuşmak lazım bu devirde. Yazık günah verilen paralara öteki türlü.

Bende AMD ve NVIDIA ekran kartlı iki sistem de mevcut, günlük kullanıyorum ve bazen video aktarımı yapıyorum, oyun tutkum çok yok, ikisi alakasız karşılaştırma, sağlam bir RTX 5080 modeli alabilirsin, AMD yazılımı ile uğraşma, senin iade işi vardı sanırım, gaming gecesinden 5080 takip et, Gaming.Gen.TR kurumsal olarak sağlam da, çalışan şahıs faktörü yani insan faktörü var bilemeyiz.

Ggtr ile teyitleş, firmaya tembih edersen sorun olmaz.

Nasıl yapabilirim hocam, arayarak mı daha iyi olur, mail atarak mı ve almadan önce mi bu tarifeyi uygulayayım? :D Bu işlemi yaptıktan sonra mı, almadan önce mi daha iyi olur?

Gaming.Gen.TR kurumsal olarak sağlam da, çalışan şahıs faktörü yani insan faktörü var bilemeyiz.

Doğru hocam, çalışanlar ikinci el ile mi değiştiriyor? Yani tam anlayamadım, nasıl yani, insan faktörü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, iki karttan birini alacağım. Eğer gerçekten gerek yok derseniz direkt RX 9070 XT'yi alacağım. Sizce RX 9070 XT mi RTX 5080 mi? Hangisi?

Ne yapmamı önerirsiniz dostlarım? Arada fiyat farkı devasa, üstüne 80 bin daha koymam gerekli yani.

Ya hocam bana kalsa edition falan uğraşma bence

Alın geçin. Malzeme kalitesi ve soğutması harika, DLSS ve FG da var. Hem paranız da cebinizde kalır gerek yok bence o kadar para bayılmaya.

Ya hocam bana kalsa Edition falan uğraşma bence.

Alın geçin. Malzeme kalitesi ve soğutması harika, DLSS ve frame generation da var. Hem paranız da cebinizde kalır gerek yok bence o kadar para bayılmaya.

Doğru hocam, bu da güzel ama ROG bir kere kullanınca aşağısı kesmiyor, artık ya ROG alacağım. Ya da AMD, bir de AMD tarafında eskisi gibi ROG kartlar üretilmiyor, bu üzüyor bir tık. :(

Doğru hocam, bu da güzel ama ROG bir kere kullanınca aşağısı kesmiyor, artık ya ROG alacağım. Ya da AMD, bir de AMD tarafında eskisi gibi ROG kartlar üretilmiyor, bu üzüyor bir tık. :(
Hocam şimdi farkettim de kıyasladığınız kartlar çok alakasız ya hu. :) Naçizane tavsiyem bu kadar takıntılı olmaya gerek yok bence. Sonuçta oynatsın, fazla ısınmasın, sağlam olsun gibi koşullar gayet yeterli. Tabi tercih sizin. Zevkler ve renkler tartışılmaz…

Hocam şimdi fark ettim de kıyasladığınız kartlar çok alakasız ya hu. :) naçizane tavsiyem bu kadar takıntılı olmaya gerek yok bence. Sonuçta oynatsın, fazla ısınmasın, sağlam olsun gibi koşullar gayet yeterli. Tabii tercih sizin. Zevkler ve renkler tartışılmaz…

Doğru hocam, biraz öyle oldu ya :D ama neyse artık ben zaten herhalde bir kere DLSS 5'i kafaya koydum, inşallah RTX 5080 Hatsune Miku alacağım. Keşke RTX 5080 Super çıksaydı da direkt onu alsaydık, bu kadar dert yapmazdık kendimize. Hem fiyatlar da ucuzlardı bu kartların.

5080 kullanıyorum fiyatını hak etmese de o iki kart arasında kıyas saçma olmuş. 5080 eziyor zaten.
Doğru hocam, fiyatını hak etmiyor TR'de ama ezici üstünlük ve DLSS 5 gelecek, bu yüzden çok almak istiyorum. İnşallah yarın alacağım.

Doğru hocam biraz öyle oldu ya :D ama neyse artık ben zaten herhalde bir kere DLSS 5'i. Kafaya koydum inşallah RTX 5080 hatsune miku alacağım keşke RTX 5080 Super çıksaydı da direkt onu alsaydık bu kadar dert yapmazdık kendimize hem fiyatlar da ucuzlardı bu kartların.

Doğru hocam fiyatını hak etmiyor TR de ama ezici üstünlük ve DLSS 5 gelecek bu yüzden çok almakta istiyorum. İnşallah yarın alacağım.

Hayırlı olsun.