Sahte yansıma mı?Açmam hocam gerek yok ne gerek var sahte yansımalara mis gibi kart aslında ya saf kas gücü yeter bana saf kas daha önemli benim için.
Sahte yansıma mı?Açmam hocam gerek yok ne gerek var sahte yansımalara mis gibi kart aslında ya saf kas gücü yeter bana saf kas daha önemli benim için.
5080'e 60-65'ten fazla verilmez 5080 diye attığın kart burjuvazi kartı troll amaçlı mı attın anlamadım.Hocam, gerçek gelmiyor bana, gereksiz geliyor yaama DLSS 5 gerçeği aşırı güzel geldi, nedense insan tipine bu kadar yaklaşmak gerçekten çok iyi; sırf DLSS 5 için bile alabilirim yani.
5080'e 60-65'ten fazla verilmez 5080 diye attığın kart burjuvazi kartı troll amaçlı mı attın anlamadım.
Ray Tracing açmıyorsan 4K'yı her türlü kaldırır 9070XT.
4K için sistem toplayıp RT açmayan var mı cidden haha. Düşünsene o kadar para verip RT açamıyorsun ne üzücü ya.
Doğru hocam ama çok bir para değil ya 35K ama gidip de zaten RTX 5080'i alsam tabii ki de açarım 115K para veriyoruz sonuçta insan ister istemez açar RT.
Merhaba arkadaşlar, iki karttan birini alacağım. Eğer gerçekten gerek yok derseniz direkt RX 9070 XT'yi alacağım. Sizce RX 9070 XT mi RTX 5080 mi? Hangisi?
Ne yapmamı önerirsiniz dostlarım? Arada fiyat farkı devasa, üstüne 80 bin daha koymam gerekli yani.