Merhaba arkadaşlar, iki karttan birini alacağım. Eğer gerçekten gerek yok derseniz direkt RX 9070 XT'yi alacağım. Sizce RX 9070 XT mi RTX 5080 mi? Hangisi?

Ne yapmamı önerirsiniz dostlarım? Arada fiyat farkı devasa, üstüne 80 bin daha koymam gerekli yani.

Şimdi bende AMD ekran kartı var. Biraz ısınıyor, ondan undervoltladım ve fan kontrolü yaptım. Belki de AMD ekran kartının kroniğidir bu herhalde. Ben burada RTX 5080 önereceğim.
Mesajı düzenledim, yaptım; biraz bug'lıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bende AMD RX580 var biraz ısınıyor ondan undervoltladım ve fan kontrolü yaptım. Belkide RX580'in kroniğidir bu herhalde. Ben burada RTX 5080 önereceğim.

580 çok eski mimari kaldı kartlar arasında çok fark var hocam 9070XT güncelde çok daha iyi fakat AMD her zaman saf güç satar NVIDIA stabilite-yazılım satar aradaki fark bu bende çok uzun süre 580 kullandım UV yapmadan kullandım kartı genel kasa içi havalandırma ortam, bakım, macun kalitesi, kartın bloğunun performansı gibi etkenler var onları göz önünde bulundurmak lazım.

580 çok eski mimari kaldı kartlar arasında çok fark var hocam 9070XT güncelde çok daha iyi fakat AMD her zaman saf güç satar NVIDIA stabilite-yazılım satar aradaki fark bu bende çok uzun süre 580 kullandım UV yapmadan kullandım kartı genel kasa içi havalandırma ortam, bakım, macun kalitesi, kartın bloğunun performansı gibi etkenler var onları göz önünde bulundurmak lazım.

XFX RX580 benimki de boş verin hocam konu hortlamasın.
Bana özelden yazın isterseniz forum özelinden konu hortlamasın.

Son düzenleme:
Hocam evet ya cünkü benim PSU da ASUS ROG Thor 1200W Hatsune Miku Edition ondan tam uyumlu olur dedim.
Güzel de abartı. Yani bu kartı alırsan atıyorum daha sonra yeni bir kart almak istersen bu kartı satma. Koy bir cam kutuya odanda süs olarak kalsın çünkü 30-40 bini edition olduğu için ödüyorsun.

XFX RX580 benimki de boş verin hocam konu hortlamasın.
Bana özelden yazın isterseniz forum özelinden konu hortlamasın.

Özelden yazma bu forumda bulunmuyor ama nezaketen takip ettim, profil mesajı bulunuyor hocam o da belli bir mesaj sayısına ulaşınca oluyor konuyu boş mesaj doldurmayalım dediğiniz gibi iyi sosyaller dilerim.

Hocam, gerçek gelmiyor bana, gereksiz geliyor ya :D ama DLSS 5 gerçeği aşırı güzel geldi, nedense insan tipine bu kadar yaklaşmak gerçekten çok iyi; sırf DLSS 5 için bile alabilirim yani.
Görüntüyü bozmadan FPS artıran, yansımaları mükemmelleştiren sisteme sahte diyip yapay zeka yüzlere iyimiş demek ilginç geldi.

9070XT 4K kartı değildir. 2K kartıdır. 4K'da FSR ile oynatabilen bir karta 4K kartı diyemeyiz. Mesela 5070Ti da 4K kartı değil.

Devrim niteliğinde bir yenilik olduğundan bana çok güzel geldi hocam. Hem ikisi aynı şey değil, hocam; birisi yansımaları iyileştiriyor, diğeri DLSS 5 yüzleri insan yüzüne yakın benzetiyor. İkisi arasında fark var.

5080, peki tam 4K kartı diyebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör: