Hakanxd

Üyecik
Merhaba arkadaşlar.

Bugün 9070 XT Nitro+ Sapphire kart aldım kurulumunu yaptım oyuna girdim ve inanılmaz yüksek sesle gelen cw duyuyorum. Tabii ki de cw sesinin karta herhangi bir sorun teşkil etmeyeceğini biliyorum fakat ses o kadar yüksek ki rahatsız olmamak elde değil

Bu sebeple iade veya değişim yaparlar mı?

Rahatsız ediyorsa direk iade edin. Lakin benim 6700xt coil whine yok denecek kadar az sonradan oldu ama duymuyorum bile neredeyse. Kesinlikle es geçmeyin, indirime giriyorlar gene.

videosu bu arkadaşlar

Normalde cw sesinin bu kadar cok yüksek cıkmasının sebeplerinden biri PSU kalitesiz olmasından olabilir

İşlemci 7800X3D aynı zamanda PSU markası belli olmayan 750W sıradan bir PSU kaldırmadıgından olabilir mi gereğinden fazla ses cıkmasının sebebi olabilir sanırım.

videosu bu arkadaşlar

Normalde cw sesinin bu kadar cok yüksek cıkmasının sebeplerinden biri PSU kalitesiz olmasından olabilir

İşlemci 7800X3D aynı zamanda PSU markası belli olmayan 750W sıradan bir PSU kaldırmadıgından olabilir mi gereğinden fazla ses cıkmasının sebebi olabilir sanırım.

Ne olursa olsun ses çok yüksek. Servise yollayın değişim veya iade isteyin.

Peki servise gönderdikten sonra mı belirteceğim hocam iadeyi veya değişimi kendileri onarma yapabiliyorlar mı ya da sesi azaltabiliyorlar mı?
Onarım olmaz yapmazlar. Bobinlerin değişmesi gerekiyor ki değişince de çözülecek diye bir şey yok ve çok zahmetli. Onlar sizi ararlar kutunun içine bir not yazıp bırakabilirsiniz.

Onarım olmaz yapmazlar. Bobinlerin değişmesi gerekiyor ki değişince de çözülecek diye bir şey yok ve çok zahmetli. Onlar sizi ararlar kutunun içine bir not yazıp bırakabilirsiniz.

Anladım peki sizce mağazaya direk iade mi edeyim yoksa servise gönderip oradan mı iade veya değişim talebi isteyeyim.