Forumlarda vb. yerlerde coil whine sesinden servis ne değişim ne de iade yapmıyormuş.

Sence yine de göndereyim mi yoksa direk iade mi edeyim mağazaya?
Videoda anormal bir ses duymadım, servis muhtemelen sorun yok yazıp geri gönderecek.
Değişim yapsalar bile yeni gelen kartın da aynı olma ihtimali oldukça yüksek.

Bana kalırsa kullan, sadece duymak istediğinde duyduğun bir ses için günlerce kartsız kalmaya değmez.

Direkt mağazaya iade edemezsin. İade edebilmen için kartın sorunlu olduğuna dair servis raporu lazım.

O zaman direk ürünü beğenmediğim için iade etmeyi düşünüyorum.

Ama yine de üstte yazdığım gibi yeni aldığım güç kaynağını ile deneyeceğim bir daha akşam, Coil Whine sesini tamamen kesmeyeceğini biliyorum fakat belki sesi azaltabilir diye düşünüyorum şu anki kullandığım güç kaynağına pek güvenmiyorum eğer sorun yine geçmezse direk iade işlemi başlatacağım.

O zaman direk ürünü beğenmediğim için iade etmeyi düşünüyorum.

Ama yine de üstte yazdığım gibi yeni aldığım güç kaynağını ile deneyeceğim bir daha akşam, Coil Whine sesini tamamen kesmeyeceğini biliyorum fakat belki sesi azaltabilir diye düşünüyorum şu anki kullandığım güç kaynağına pek güvenmiyorum eğer sorun yine geçmezse direk iade işlemi başlatacağım.

Eğer direkt mağazadan aldıysanız kanunen direkt iade diye bir hakkınız yok tabi firma müşteri memnuniyeti açısından bunu kabul edebilir ama etmeme hakları da var. Ürünü servise gönderirseniz de servis rapor vermeyebilir yine de şansınızı deneyebilirsiniz.

Eğer direkt mağazadan aldıysanız kanunen direkt iade diye bir hakkınız yok tabii firma müşteri memnuniyeti açısından bunu kabul edebilir ama etmeme hakları da var. Ürünü servise gönderirseniz de servis rapor vermeyebilir yine de şansınızı deneyebilirsiniz.

Mağaza sağlam büyük ihtimalle iade alacaktır. Fakat dediğim gibi seste kısılma olursa yeni güç kaynağı ile o zaman iade etmeyi düşünmüyorum denedikten sonra duruma göre yol çizerim teşekkürler yine de yardımınız için 🙏