RX 9070 XT’den RTX 5070’e geçmek mantıklı olur mu?

Merhaba, yeni sistem topladım.
  • İşlemci: 9800x3D
  • Ram: 32GB 2x16 CL30 6000MHz
  • Anakart: Asus TUF X870 PLUS
  • Ekran Kartı: Sapphire Nitro 9070XT
Şimdi gelelim benim sorunuma. Daha öncesinde RX 6700 XT kullanıyordum ve driver sorunları yüzünden AMD ekran kartı almayı düşünmüyordum. Yeni sistemde RX 9070 XT’ye şans vermek istedim ancak CS2 gibi oyunlarda nedense o istediğim smooth görüntüyü yakalayabilmiş değilim. Ayrıca kartta coil whine da var. Öyle az bir ses değil. Net şekilde duyulan bir ses. RX 9070 XT iade edip RTX 5070’e geçmek sizce mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıksız olur, 5070ti zorlayın en azından. Yaşadığınız sorundan dolayı karttan soğumanıza hak veriyorum fakat performans olarak düşüş yaşamamak icin 5070ti cuk oturur sisteminize..

Sorun yaşadığın için evet. Diğer türlü mantıksız oluyor.

Sapphire bu seride batırmışa benziyor, en çok CW oranı bu kartta gibi. Başka modele geçmeye çalışın düz 5070'e geçmek mantıksız.

Mantıksız olay.
Upgrade yapacaksan, kesinlikle RTX 5080 olmalı.

Yâda minimum RTX 5070 Ti.

Bence diger kisilerin dedigi gibi 5070Ti zorla.
Konudan bagimsiz ancak gecmiste 6700XT, 6900XT kullandim, simdide 7900XT var ve dediginiz akici hisettirememe tuhafligi var, Nvidia RTX3070TI diger kasamda daha akici hissediyorum ozellikle FPS Oyunlarinda, aslinda bunu biraz arastirmak gerek. VSync ile duzeldigini soylememde de fayda var.

Eğer 5070Ti'a ihtiyacınız yoksa ki sıkıntınızı CS2 üzerinden anlatıyorsunuz yoktur. 5070 gayet yeterli bir tercih olur. Smooth görüntü konusunda bir şey diyemem ama coilwhine katlanılır şey değil. O yüzden bence net geçilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…