Eğer 5070Ti'a ihtiyacınız yoksa ki sıkıntınızı CS2 üzerinden anlatıyorsunuz yoktur. 5070 gayet yeterli bir tercih olur. Smooth görüntü konusunda bir şey diyemem ama coilwhine katlanılır şey değil. O yüzden bence net geçilir.
5070 ve 5070 Ti arasında 15K fiyat farkı var. Sadece CS2 oynuyorum. Hikayeli oyunlarda ya da 2K-4K çözünürlükte sistemi kullanmayacağım. Bunu belirtmeyi unutmuşum başta. Bana da 5070 yeterli olur gibi geliyor.

5070 ve 5070 Ti arasında 15K fiyat farkı var. Sadece CS2 oynuyorum. Hikayeli oyunlarda ya da 2K-4K çözünürlükte sistemi kullanmayacağım. Bunu belirtmeyi unutmuşum başta. Bana da 5070 yeterli olur gibi geliyor.

Bırakın 5070'i 5060ti bile düşünülebilir... Güncel kartların gücü CS2 için çok yeterli.

Performans açısından 5070TI veya 5080'e zorlama şansınız varsa daha iyi olur yoksa düşüş yaşarsınız, normalde mantıksız bulmakla beraber eğer sorun yaşıyorsanız geçiş yapılabilir.

3060ti bile +400 fps veriyor düşük çözünürlükte. O yüzden sadece CS oynamak için aldıysan 9070XT'ye de gerek yokmuş bir önceki nesil ekran kartın çok net yetermiş. Gereksiz bir yükseltme olmuş senin için.

3060ti bile +400 fps veriyor düşük çözünürlükte. O yüzden sadece CS oynamak için aldıysan 9070XT'ye de gerek yokmuş bir önceki nesil ekran kartın çok net yetermiş. Gereksiz bir yükseltme olmuş senin için.
6700XT stutter ve driver sorunları yaşatıyordu yoksa onu kullanma planım vardı eğer 3000 serisi ekran kartım olsa değiştirmezdim büyük ihtimalle.

Bırakın 5070'i 5060ti bile düşünülebilir... Güncel kartların gücü CS2 için çok yeterli.
5070 Kartlar kampanyalarla güzel fiyatlara düşmeye başladılar. Bugün Vatan Bilgisayarda indirimle 23K civarına kadar düştüler hatta ama kaçırdım. Uygun fiyatlı bir 5070 alıp ilerde hikayeli oyunlara sararsam satar yükseltirim diye karar verdim. 5080 Alıp CS2'de mundar etmenin anlamı yok sanırım.

Sapphire bu seride batırmışa benziyor, en çok CW oranı bu kartta gibi. Başka modele geçmeye çalışın düz 5070'e geçmek mantıksız.
Ben de alırken forumlarda çok gördüm CW sorununu ama sırf kartın tasarımından dolayı tercih ettim ama beni de buldu cw.

Bence diger kisilerin dedigi gibi 5070Ti zorla.
Konudan bagimsiz ancak gecmiste 6700XT, 6900XT kullandim, simdide 7900XT var ve dediginiz akici hisettirememe tuhafligi var, Nvidia RTX3070TI diger kasamda daha akici hissediyorum ozellikle FPS Oyunlarinda, aslinda bunu biraz arastirmak gerek. VSync ile duzeldigini soylememde de fayda var.
5070 Alacağım bu kartın yerine. Aldıktan sonra seviye olarak 9070XT'den düşük olmasına rağmen akıcılık anlamında fark var mı yok mu burayı güncellerim.

Son düzenleme:
Arkadaşım herkes farklı telden çalmış. 9070 XT kullanıcısı olarak bal gibi de 9070 XT den 5070 e geçilir. Millet halen upgrade için 5070 Ti * 5080 diyor okuduğunu bile anlayamamışlar.

5070 e geç kafan rahat devam et. CS 2 oynuyorsan zaten 5070 bile fazla.
Teşekkürler. Siz 9070XT ile sorun yaşıyor musunuz?

Güncelleyebilirmisiniz hocam bende yeni RX 9070 XT aldım siparişi verdim ona göre iptal edebilirim inşAllah sorun yaşamam.
5070'e geçtim daha akıcı geliyor bilmiyorum belki psikolojiktir belki başka bir nedeni vardır ama uzunca bir süre sapphire ve amd kart alacağımı sanmıyorum.