Bragne

Uzman
İlk çıktığından bu yana RX 9070 XT ve Ryzen 9700X kullanıyorum. Monitörüm 1440p çözünürlüğe sahip. RTX 5080 geçmem durumunda büyük bir fark hisseder miyim? NVIDIA sürücüleri bu sene bayağı sorunlu diyorlardı, bu durum düzeldi mi?

Yani aslında tek sorun arada AMD Adrenalin'e komple kapanıyor, manuel olarak tekrar açmaya çalışıyorum. DDU ile silip temiz kurulum yapsam da bir süre sonra yine oluyor.
Ufak tefek yazılımsal sorunlar göz ardı edilebilir. Oyunlarda sorun yaşamıyorsanız o kadar fiyat farkı verip yeni bir ekran kartı almanıza şu anda gerek yok.

Son düzenleme:
Yani aslında YouTube kanalıma içerik de üretiyorum, NVIDIA Broadcast iyi oluyordu ama çok fazla etkilemiyor yine de. Sadece oyun için diyebiliriz.
Yani aslında tek sorun arada AMD Adrenalin'e komple kapanıyor, manuel olarak tekrar açmaya çalışıyorum. DDU ile silip temiz kurulum yapsam da bir süre sonra yine oluyor.
FPS için değmez, ama teknoloji avantajları için değer, Watmann sorunu çoğu kişi yaşıyor bilinen bir hata, son zamanlarda 9070XT de neden bu kadar yaşanıyor bilmiyorum, şuanda 12 kişi gördüm 48 saat içinde.