Detaylar
Kim cevapladı?Sadece oyun için ise, gereksiz.
SunseTTime
Uzman
RX 9070 XT güçlü bir kart. Sorunsuz kullanabiliyorsanız hiç gerek yok.
Daha eski bir karttan olsa mantıklı derdim de burada bir mantık göremiyorum. Özellikle yapay zeka işleriyle uğraşmıyorsanız gerek yok bence.
Yani aslında YouTube kanalıma içerik de üretiyorum, NVIDIA Broadcast iyi oluyordu ama çok fazla etkilemiyor yine de. Sadece oyun için diyebiliriz.
O zaman gerek yok gibi.Yani aslında YouTube kanalıma içerik de üretiyorum, NVIDIA Broadcast iyi oluyordu ama çok fazla etkilemiyor yine de. Sadece oyun için diyebiliriz.
RX 9070 XT güçlü bir kart. Sorunsuz kullanabiliyorsanız hiç gerek yok.
Yani aslında tek sorun arada AMD Adrenalin'e komple kapanıyor, manuel olarak tekrar açmaya çalışıyorum. DDU ile silip temiz kurulum yapsam da bir süre sonra yine oluyor.
SunseTTime
Uzman
Ufak tefek yazılımsal sorunlar göz ardı edilebilir. Oyunlarda sorun yaşamıyorsanız o kadar fiyat farkı verip yeni bir ekran kartı almanıza şu anda gerek yok.Yani aslında tek sorun arada AMD Adrenalin'e komple kapanıyor, manuel olarak tekrar açmaya çalışıyorum. DDU ile silip temiz kurulum yapsam da bir süre sonra yine oluyor.
Son düzenleme:
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
Yani aslında YouTube kanalıma içerik de üretiyorum, NVIDIA Broadcast iyi oluyordu ama çok fazla etkilemiyor yine de. Sadece oyun için diyebiliriz.
FPS için değmez, ama teknoloji avantajları için değer, Watmann sorunu çoğu kişi yaşıyor bilinen bir hata, son zamanlarda 9070XT de neden bu kadar yaşanıyor bilmiyorum, şuanda 12 kişi gördüm 48 saat içinde.Yani aslında tek sorun arada AMD Adrenalin'e komple kapanıyor, manuel olarak tekrar açmaya çalışıyorum. DDU ile silip temiz kurulum yapsam da bir süre sonra yine oluyor.