oğuz sasi 87

Üstün
Yer
çılgın_kurye34
Geçen ay 30 civarına 2. el bulabiliyordum, şimdi 35-37 arasına koyuyorlar. Sıfırları zaten 39-40 arası. İstanbul Anadolu'dan dışarı gitmeyeceğim için bu taraflardan bakınıyorum. Düzgün bir ilan yok. Normal mi bu fiyatlandırmalar?

Fırsatçılık demek mantıksız olur. O adamlarda satınca yerine koymak isteyecek. Niye malını durduk yere %30 ucuza satsın?
Sıfırı 40'a yükselmişkenki 30 ikinci el fiyatı zaten olması gerekendi, ikinci eli sıfırına zam geldiği saat 37'ye listelemek fırsatçılıktır.

Fırsatçılık demek mantıksız olur. O adamlarda satınca yerine koymak isteyecek. Niye malını durduk yere %30 ucuza satsın?
Zam gelmeden, sadece zam haberinin gelmesiyle fiyatı değiştiren kişilere fırsatçı denir. @The Man From Earth hocam güzelce açıklamış 32-33K kafidir. Hala daha 9060 XT 16 GB'ı 15-16K'ya satan var forumumuzda da vardı geçen.

Evet mecbur enflasyon oranını takip edecekler. Anakartların da dip fiyat stokları bitiyor. Fiyatlar küçük küçük artar. Sıfır ASUS Prime'ya da Steel Legend şu an hesaplı, taksitle alman daha mantıklı @oğuz sasi.
Taksitle alamam hocam da peşin almayı düşünüyorum.

IMG_0457.webp

Gigabyte mi tercih etmeliyim asus mu sizce?

Sıfırı 40'a yükselmişkenki 30 ikinci el fiyatı zaten olması gerekendi, ikinci eli sıfırına zam geldiği saat 37'ye listelemek fırsatçılıktır.
Zam gelmeden, sadece zam haberinin gelmesiyle fiyatı değiştiren kişilere fırsatçı denir. @The Man From Earth hocam güzelce açıklamış 32-33K kafidir. Hala daha 9060 XT 16 GB'ı 15-16K'ya satan var forumumuzda da vardı geçen.
Maalesef piyasa böyle. Ha sıfırı 40 olan malı 37 den kimse satamaz, listede dursun. Piyasada karşılık neyse odur. O insanlarda kendisini enflasyondan korumaya çalışıyor (kötü niyetliler hariç). İkinci el ile sıfır arasında en az %15-20 civarı fark olmalı benim düşüncem.