Son zamanlarda konularda Enermax'ın fanının gereksiz bir şekilde sesli olduğu konularını görüyorum. 10 bin lira deyip direkt en pahalı PSU'yu önermek gereksiz çünkü zaten 5-6 bin liraya hayli hayli yetecek PSU'lar bulunuyor, artan parayla sistemini yükseltebilir. Cratos ve Revolution'un iç yapısının aynı olduğu söyleniyor.Cratos o fiyata alınmaz. Enermax'ın ripple performansı daha iyi.
Ayrıca ömür olarak NZXT daha önde.
Detaylar
Kim cevapladı?Elimde bu vardı, sorun olur mu?
- Makaleler
- 14
Sorun olmaz. Berbat değil. Ama alacaksan kesinlikle onu alma.
Aynı platformu kullanıyorlar. Fakat iç bileşenler farklı. Ayrıca önerdiğim PSU en pahalısı değil. O bütçedeki en iyi model.Son zamanlarda konularda Enermax'ın fanının gereksiz bir şekilde sesli olduğu konularını görüyorum. 10 bin lira deyip direkt en pahalı PSU'yu önermek gereksiz çünkü zaten 5-6 bin liraya hayli hayli yetecek PSU'lar bulunuyor, artan parayla sistemini yükseltebilir. Cratos ve Revolution'un iç yapısının aynı olduğu söyleniyor.
Bu raijintek'in 850w'lık modeli. 1000W'lık modelinin iç bileşenleri daha farklı olabilir.
- Makaleler
- 14
Elimde var o yüzden sordum. Bunu kullanırsam 2x8 pinleri kullanacagim galiba. Bu pinleri kullansam biri kabloda iki adet 8 pin var ya ekran kartına sorun çıkartır mı?
Hayır, çıkarmaması gerek. 2 adet tek kablo ve 1 adet daisy chain ile beslemenin yetmesi lazım.
Görkem Say 24
Üstün
Elde A850GL varsa yeterli olur. Illa da para harcayip iyi bir sey alacaksaniz FSP Hydro PTM Pro 1200W, 11K civarina daha iyi ve omurluk bir tercih olur.
Görkem Say 24
Üstün
Merak ettiğim tek konu tek kablodan çıkan 2x8 pin soketler. Bu soketlerden iki adet olduğu için ekran kartına takınca soketlerden biri ek olmuş olacak. Ekran kartına zarar verir mi diye korkuyorum.
Normalde ideali 3x PCIe pinden dogrudan 3x GPU guc girisine 3 kablo baglamak ama tek pinden 2 cikisa donusturen kablolarla da kullanan var. En saglik cozum degil elbette.
- Makaleler
- 14
Merak ettigim tek konu teknlablosan çıkan 2x8 pin soketler. Bu soketlerden iki adet olduğu için ekran kartına takınca soketlerden biri ek olmuş olacak. Ekran kartına zarar veririmi diye korkuyorum.
Hayır vermez. 2 adet tek kablo 300W taşıayabiliyor. PCI-e slotundan da 75W geliyor. Yani toplamda 375W ediyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Turknet GigaFiber SFP modülü dönüştürücü ile nasıl kullanılmalı?
- Soner YÜCEL