RX 9070 XT'nin güç bağlantısı için 2 adet 2x8 pin güç kablosu kullanılır mı?

Son zamanlarda konularda enermaxın fanının gereksiz bir şekilde sesli oldugu konularını goruyorum. 10 bin lira deyip direkt en pahalı PSU'yu önermek gereksiz çünkü zaten 5-6 bin liraya hayli hayli yetecek PSU'lar bulunuyor artan parayla sistemini yükseltebilir. Cratos ve Revolution'un iç yapısının aynı oldugu soyleniyor.

Sorun olmaz. Berbat değil. Ama alacaksan kesinlikle onu alma.

Aynı platformu kullanıyorlar. Fakat iç bileşenler farklı. Ayrıca önerdiğim PSU en pahalısı değil. O bütçedeki en iyi model.

Bu raijintek'in 850w'lık modeli. 1000W'lık modelinin iç bileşenleri daha farklı olabilir.

Son düzenleme:
Elimde var o yüzden sordum.Bunu kullanırsam 2x8 pinleri kullanacagim galiba.Bu pinleri kullansam biri kabloda iki adet 8 pin varya ekran kartına sorun çıkartır mı?

Elimde var o yüzden sordum. Bunu kullanırsam 2x8 pinleri kullanacagim galiba. Bu pinleri kullansam biri kabloda iki adet 8 pin var ya ekran kartına sorun çıkartır mı?

Hayır, çıkarmaması gerek. 2 adet tek kablo ve 1 adet daisy chain ile beslemenin yetmesi lazım.

Elde A850GL varsa yeterli olur. Illa da para harcayip iyi bir sey alacaksaniz FSP Hydro PTM Pro 1200W, 11K civarina daha iyi ve omurluk bir tercih olur.

Merak ettigim tek konu teknlablosan çıkan 2x8 pin soketler.Bu soketlerden iki adet olduğu için ekran kartına takınca soketlerden biri ek olmuş olacak.Ekran kartına zarar veririmi diye korkuyorum.

Merak ettigim tek konu teknlablosan çıkan 2x8 pin soketler.Bu soketlerden iki adet olduğu için ekran kartına takınca soketlerden biri ek olmuş olacak.Ekran kartına zarar veririmi diye korkuyorum.

Normalde ideali 3x PCIe pinden dogrudan 3x GPU guc girisine 3 kablo baglamak ama tek pinden 2 cikisa donusturen kablolarla da kullanan var. En saglik cozum degil elbette.

Merak ettigim tek konu teknlablosan çıkan 2x8 pin soketler. Bu soketlerden iki adet olduğu için ekran kartına takınca soketlerden biri ek olmuş olacak. Ekran kartına zarar veririmi diye korkuyorum.

Hayır vermez. 2 adet tek kablo 300W taşıayabiliyor. PCI-e slotundan da 75W geliyor. Yani toplamda 375W ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…