60 derece ThrottleStop yapmayacağını tahmin ediyorum başka bir sorun olabilir mi?
O sıcaklıklarda olacağını sanmıyorum, hatta direkt olarak olmaz.
60 derece ThrottleStop yapmayacağını tahmin ediyorum başka bir sorun olabilir mi?
Yani sorun sıcaklıktan kaynaklı değil midir?O sıcaklıklarda olacağını sanmıyorum, hatta direkt olarak olmaz.
Sıcaklıklarla alakası yok ya tamamen oyun motorunun iğrençliği yüzünden. 5600+GTX980 ile yayın yaparken 500 600 FPS veren makineye GTX 1080 taktım FPS 150'ye düştü, düşünün oyun motorunun ne kadar berbat olduğunu. Sildim geçtim oynu ben. Tavsiyem oyunu sil ardından sürücüyü sıfırdan kur sonra oynu tekrar kur belki faydası olur.
Stock soğutucuda o sıcaklıklara çıkması normal, macunu tekrar yenilese bile sıcaklık en fazla 3-5 derece oynar çözüm değil, thermal throttling yapmıyor işlemci, neden macun değişimiyle alakalı o kadar ısrar ettiniz acaba?
Stock soğutucuda o sıcaklıklara çıkması normal, macunu tekrar yenilese bile sıcaklık en fazla 3-5 derece oynar çözüm değil, thermal throttling yapmıyor işlemci, neden macun değişimiyle alakalı o kadar ısrar ettiniz acaba?
Stok soğutucu kullanıyorum. Valorant'ta %30 %60 arası kullanıyor işlemciyi %100 kullanımda Max 85 gördüm.
Ve 8-9 ayda nasıl hemen kuruyabilir ki termal macun.
Ben de aynı işlemciyi stok soğutucu ile 1 hafta kullanmak zorunda kaldım ve Cyberpunk 2077'de 88 dereceleri gördüm.Arkadaşım aynı işlemciyi kullanıyor, stok soğutucu ve yüzde 30-40 kullanımda 60 dereceyi geçmiyor işlemci, 75 normal gelmedi o yüzden.