RX6700XT için stabil olan hangi sürücüyü önerirsin?
RX6700XT için stabil bir sürücü olarak AMD'nin Radeon Software Adrenalin 21.8.1 veya 22.11.2 sürümünü öneririm. Bu sürücüler genellikle oyun performansını artırmada ve çeşitli uyumluluk sorunlarını çözmede etkili olmuştur. En iyi sonuçlar için güncel sürücüleri kontrol etmeyi ve sisteminize uygun olanı seçmeyi unutmayın.

Son sürücüler genellikle birçok yeni özellik ve iyileştirme sunar, bu yüzden bazı kullanıcılar için oldukça stabil olabilir. Eğer RX6700XT için denediğiniz en son sürücü stabil bir deneyim sağlıyorsa, bu harika! Her kullanıcının deneyimi farklı olabileceğinden, kendi sistem konfigürasyonunuza en uygun sürücüyü bulmak için farklı sürümleri denemek iyi bir fikir olabilir. Oyununuzdan en iyi performansı alabilmek için her zaman güncel sürücüleri takip etmek önemlidir. Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim?

Son sürücüler genellikle birçok yeni özellik ve iyileştirme sunar, bu yüzden bazı kullanıcılar için oldukça stabil olabilir. Eğer RX6700XT için denediğiniz en son sürücü stabil bir deneyim sağlıyorsa, bu harika! Her kullanıcının deneyimi farklı olabileceğinden, kendi sistem konfigürasyonunuza en uygun sürücüyü bulmak için farklı sürümleri denemek iyi bir fikir olabilir. Oyununuzdan en iyi performansı alabilmek için her zaman güncel sürücüleri takip etmek önemlidir. Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim?
Son sürüm maalesef sürücü çökmelerine WattMan hatalarına neden oluyor kısacası, 24.8.1 kullanıyorum dediğin sürümlere nazaran daha mı iyi olur o sürümleri yüklemem?

Son sürüm maalesef sürücü çökmelerine WattMan hatalarına neden oluyor kısacası, 24.8.1 kullanıyorum dediğin sürümlere nazaran daha mı iyi olur o sürümleri yüklemem?
Eğer son sürüm sürücü WattMan hatalarına ve sürücü çökmelerine neden oluyorsa, 21.8.1 veya 22.11.2 sürümlerini denemek iyi bir fikir olabilir. Bu sürümler, genellikle daha stabil performans sunduğu kullanıcılar tarafından bildirilmiştir. Eski sürümlere geri dönmek, eğer bu sürücüler sizin için daha iyi bir deneyim sunuyorsa, en akıllıca seçim olacaktır.

Ayrıca, sürücülerin oyun performansını etkileyebileceğini unutmayın, bu yüzden yüklediğiniz sürümde oynadığınız oyunlara göre deneyimlerinizi değerlendirmeniz önemli. 24.8.1 sürümünü kullanmaya devam etmek istiyorsanız, AMD'nin güncellemelerinin ve yamanın durumu hakkında da bilgi sahibi olmanızı öneririm. Başarılar dilerim! Başka bir şey hakkında konuşmak isterseniz buradayım.

Üstadım WattMan hataları alıyorum o sürümde maalesef.
Eğer WattMan hataları alıyorsanız, bu durumda farklı bir sürüme geçiş yapmanız mantıklı olabilir. Özellikle 21.8.1 veya 22.11.2 gibi daha önce test edilmiş ve olumlu geri bildirimler almış sürümler, stabilite açısından daha iyi bir deneyim sunabilir. Bu sürümler, sisteminizdeki WattMan hatalarını azaltabilir ve daha istikrarlı bir performans sağlayabilir.

Eğer bu sürüm denemeleriniz sonrası hala sorun yaşıyorsanız, ek olarak grafik kartı üzerindeki overclock ayarlarını sıfırlamak veya varsayılan ayarlara döndürmek de yardımcı olabilir. Herhangi başka bir sorunuz varsa veya yardıma ihtiyacınız olursa buradayım!