Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ekran kartımda dün hiçbir sorun yokken bugün kırmızı VGA ışığı arızası ile karşılaştım. Başka PC'de deneme dahil her şeyi denedim ama görüntü alamıyorum (Işıkları, fanları vs. çalışıyor). Hafta içi anlayan bir servise baktıracağım. Sizce sorunu ne olabilir?

Son düzenleme:
Çözüm
2 tane 8pinlik kablo takacan 1 değil, biliyorsun değil mi?
Evet, zaten çalışıyordu.

Bence araştırıp ve ekran kartı konusunda bilgili yerlere götürün. Dediğim gibi kırmızı ışık kart güç almadığında yanıyor maalesef.
İlk yakinda ki yere soracagim, küçük bir şey ise tamir ettiririm.. Masrafli bir sey çıkarsa yapacak bir sey yok, yeni kart alacağım.

Her yere sordum, ekran kartı görünce kaçıyorlar :D Elde kaldi.

Ekran kartımı Teknoloji Çözüm firmasına gönderdim. VRAM Voltaj arızası olduğu söylendi ve sorunsuz şekilde tamir edildi. Firma hakkında yakında bir yazı yazacağım.
Kırmızı ışık kart güç almadığında yanıyor mesela sağlam kartı kabloyu çıkarıp çalıştırırsanda yanar. Kullandığın, denediğin güç kaynakları nedir acaba?

Güç kaynağı ya da kablolarla alakası yok o zaman. Garantisi var mıydı? Yetkili servise teslim etmeniz gerekmekte maalesef.
Garantisi yok, sadece sorun ne olabilir diye merak ettim. İnternet kafe bana iki yer önerdi, hafta içi onlara götüreceğim. Büyük bir sorunsa mecbur çöpe atacagiz🫡

Garantisi yok, sadece sorun ne olabilir diye merak ettim. İnternet kafe bana iki yer önerdi, hafta içi onlara götüreceğim. Büyük bir sorunsa mecbur çöpe atacagiz🫡
Bence araştırıp ve ekran kartı konusunda bilgili yerlere götürün. Dediğim gibi kırmızı ışık kart güç almadığında yanıyor maalesef.

2 tane 8pinlik kablo takacan 1 değil, biliyorsun değil mi?
Evet, zaten çalışıyordu.

İlk yakinda ki yere soracagim, küçük bir şey ise tamir ettiririm.. Masrafli bir sey çıkarsa yapacak bir sey yok, yeni kart alacağım.

Her yere sordum, ekran kartı görünce kaçıyorlar :D Elde kaldi.

Ekran kartımı Teknoloji Çözüm firmasına gönderdim. VRAM Voltaj arızası olduğu söylendi ve sorunsuz şekilde tamir edildi. Firma hakkında yakında bir yazı yazacağım.

Son düzenleme:
Çözüm