Detaylar
Kim cevapladı?Satılmayan parçaları ucuz yollu elden çıkartma sistemi.
pawEn
Üstün
813TL fark ile Bitfenix Muisca kasaya geçilebiliyormuş. Alınırken en azından o kasa seçilip alınmalı. Stok halindeki PSU kötü. Kasanın da pek iyi olduğu söylenemez.
Ortaya kale direği gibi direk koymuşlar estetik gözüksün diye. Kim alıyor acaba bu kasaları.
Keşke şu sistemi 21K yapsalar da 7500F koysalar...
Ortaya kale direği gibi direk koymuşlar estetik gözüksün diye. Kim alıyor acaba bu kasaları.
Keşke şu sistemi 21K yapsalar da 7500F koysalar...
Elde kaldığı için böyle hazır sistemlerde iteliyorlar millete.
Fanlar RGB bile değil, oraya led şerit koyup geçmişler.Ortaya kale direği gibi direk koymuşlar estetik gözüksün diye.
Satılmayan parçaları ucuz yollu elden çıkartma sistemi.
19k fiyata kaliteli parçalarla sistem toplayamazsın ki zaten. Bence mükemmel bir sistem. RGB olsun, b serisi anakart olsun, 32 GB RAM olsun, 650W PSU olsun ve 1TB SSD olsun gibi düşünürsek fiyat uçar. Neredeyse asgari ücrete DDR5 sistem ekran kartıda eski nesil değil. Bu fiyatta uzun zamandır am5 soket sistem gördüğümü hatırlamıyorum.
pawEn
Üstün
Hayır yani madem böyle bir tasarım yapıyorsun ışıklandırmayı, bir şeyi iyi yapta bi' alınabilirliği olsun.Elde kaldığı için böyle hazır sistemlerde iteliyorlar millete.
Fanlar RGB bile değil, oraya led şerit koyup geçmişler.
@2254 Fiyat konusunda haklısın evet, 19.000 liraya ''performans'' olarak bakarsak alınabilir duruyor ama ne bileyim, bu tür sistemler içime sinmiyor açıkçası... Sonradan sırf ucuz diye bunu almasaydım dedirtiyor bazen. Daha kaliteli parçaları kullanmayı tercih ederim açıkçası. Benim tercihim tabii, başkası da ben performansa bakarım deyip alabilir.
@2254 fiyat konusunda haklısın evet, 19.000 liraya "performans" olarak bakarsak alınabilir duruyor ama ne bileyim, bu tür sistemler içime sinmiyor açıkçası... Sonradan sırf ucuz diye bunu almasaydım dedirtiyor bazen.
En güzeli aldıktan sonra bütçe çıktıkça parçaları yükseltmek. Parayı harcamayıp biriktirmeye çalışsak bile her geçen gün zam geldiği için o an en iyi fiyattaki ürünü almaktan başka çare yok. Yurt dışında olsaydık 3-5 ay bekle para biriktir, diğer parçalarda kaliteli olsun diyebilirdik mesela.
İsimbulamajim
Üstün
SouthPaws 7600 | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
18.999 TL'e inecek olan sistem bu galiba. Çünkü bahsedilen parçalar hatta özelleştirme seçenekleri bile aynı.
Aynen parçalar birebir aynısı.![]()
SouthPaws 7600 | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
18.999 TL'e inecek olan sistem bu galiba. Çünkü bahsedilen parçalar hatta özelleştirme seçenekleri bile aynı.