Ryzen 3 1200 GTX 1050 Ti Rainbow Six Siege darboğaz sorunu

5600 düşünüyorum hocam zaten, peki stok soğutucu ile idare edebilir miyim bu sistemde zaten 1050 Ti'ı rahat besler CPB kapatmayı da düşünüyorum.

@Rediph Evet, R5 5500 var. Stok soğutucu ile kullanıyorum, CPB açık bir şekilde oyunlarda 60-70 derece arasında dolanıyor. Oyun oynayacaksan yeterli oluyor, render vs. alıp işlemciye yoğun yük bindireceksen stok soğutucu yetersiz kalabiliyor. Örneğin OCCT ile CPU testi yaptığımda %100 yük durumunda 90 derece üzerine çıkıyor. Oyun oynarken bir problem yok, dediğim gibi 60-70 derece arasında, bazı oyunlarda 70 derece üstüne de çıktığı oluyor ancak dert edilecek bir sıcaklık değil. Ki havaların da ateş gibi olduğunu düşünürsek, normal.

5600 düşünüyorum hocam zaten, peki stok soğutucu ile idare edebilir miyim bu sistemde zaten 1050 Ti'ı rahat besler CPB kapatmayı da düşünüyorum.

1050 Ti'ı besler ama stok soğutucuda biraz ısı problemi yaşarsın. Ben Snowman M200 combo da 80 derece gördüğümü biliyorum. Bütçe ayırabilirsen Thermalright Phantom spirit 120 V2 öneririm. Boşta 42 yükte 64 derece oluyor.

Teşekkürler önerileriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…