Zencron

Üyecik
1747353885239.webp

Ekran kartıma 25 güncellemesi geldi ve daha sonra işlemcim darboğaz olmaya başladı. Ben de güncellemeyi sildim, eski sürüme döndüm; yine de düzelmedi. Sonra işlemciyi söküp taktım, macun falan yeniledim; yine düzelmedi. Daha sonra PC'ye format attım ve tekrar eski sürümü yükledim, düzelmedi. Ne yapmam gerek bilmiyorum, ne yapsam düzelmedi. Görev yöneticisinde bir şey gözükmese de master'da limitte gözüküyor. Bunu nasıl çözebilirim, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak darboğaz nerede anlamadım?
edc değeri 99 olduğundan beri fps drop yiyorum ve işlemcim yük altında kalıyor fotoğrafta göründüğü gibi eskiden olmuyordu şuan olmaya başladı , bazen mavi ekran bile yediğim oldu , uzun zamandır kullanıyorum bu parçaları bi anda olmaya başladı dediğim gibi her yolu denedim forumlarda baktım ordakileride denedim en son buraya yazayım dedim

edc değeri 99 olduğundan beri fps drop yiyorum ve işlemcim yük altında kalıyor fotoğrafta göründüğü gibi eskiden olmuyordu şuan olmaya başladı , bazen mavi ekran bile yediğim oldu , uzun zamandır kullanıyorum bu parçaları bi anda olmaya başladı dediğim gibi her yolu denedim forumlarda baktım ordakileride denedim en son buraya yazayım dedim

Ryzen Master'ı kaldır ve BIOS sıfırla, güncel değilse güncelle. Sistemi HW Info kullanarak takip et.

O işlemcinin potansiyeli o, oyunlarda iyi değil ve drop sorunu var. OC ile idare edilir.

Son düzenleyen: Moderatör: