GigatnoS

Çalışkan
Yer
Adana - Antalya
Bir tanıdığımla elimdeki RX 6700 (XT olmayan) ekran kartını RTX 5070 ile takas edeceğim. İşlemcim Ryzen 5 5600.

Anakart, işlemci ve RAM'leri bir üst seviye ile değiştireceğim; AM4 ve DDR4'ten AM5 ve DDR5 platformuna geçiş yapacağım. Ama bunu yapmam yaz sonunu, belki Eylül-Ekim aylarını bulabilir. O zamana kadar bir sıkıntı yaşar mıyım?

Monitörüm 1080p.

Son düzenleyen: Moderatör:
İdare eder. AAA oyunlarda Ultra ayarlara çekersiniz. Fakat 5070 gibi bir karta 2K monitör şart zaten.

Şu an bile neredeyse tüm oyunları ultrada oynuyorum bu benim icin hiç sıkıntı değil zaten konuda dediğim gibi yavaş yavaş yükselteceğim işlemci anakart ve RAM'leri satıp üstüne para koyup AM4 ve DDR4'ten 5 versiyonlarına geçeceğim.

Şu an bile neredeyse tüm oyunları ultrada oynuyorum bu benim icin hiç sıkıntı değil zaten konuda dediğim gibi yavaş yavaş yükselteceğim işlemci anakart ve RAM'leri satıp üstüne para koyup AM4 ve DDR4'ten 5 versiyonlarına geçeceğim.

Olabildiğince GPU'ya yüklenirsiniz, siz yükseltene kadar da idare eder.

Olabildiğince GPU'ya yüklenirsiniz, siz yükseltene kadar da idare eder.

Adami biraz dolandırmış gibi oldum. Abi sen sadece PUBG, GTA 5 oynuyorsun sana saf güç lazım benim ekran kartının saf gücü yüksek yazılım tarafında batırıyor, bana yazılım tarafı lazım modelleme falan yapamıyorum bununla dedim o da kabul etti.

Bariz darboğaz olur, ancak darboğaz dünyanın sonu değildir. Eğer iyi bir fiyata alıp sonradan işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorsanız gayet mantıklı. Tatmin edecek performans sağlayacaktır, oldukça grafikleri fullemeye bakın.