ACN

Uzman
Merhaba arkadaşlar, Ryzen 5 3600 için kule tipi soğutucu önerisi istiyorum. Mümkünse 1000'TL'yi pek aşmaması gerekiyor.

Anakartı ikinci el almıştım bu yüzden yanında stock olan o 2 plastik vidalı yuva yok. Sadece arka braketi mevcut buna göre bir şey önerebilirseniz harika olur.

İşlemciyi 70 dereceyi geçmeyecek şekilde tutsa kafi, daha iyi performans beklentim yok.

Önerileriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İleride işlemci değiteceksen ve kasan ile uyumluysa bütçe artırıp bu ürünü alın.

Yok değiştirmeyeceğim ve bütçe aşamam diyorsan şu ürün işini görür. Ama incelemelerden gördüğüm kadarıyla takması biraz zor. Bu işlerden anlıyorsanız ona göre alın. Yok zorlanırım diyorsanız başka öneriler bekleyin.

İleride işlemci değiteceksen ve kasan ile uyumluysa bütçe artırıp bu ürünü alın.

Yok değiştirmeyeceğim ve bütçe aşamam diyorsan şu ürün işini görür. Ama incelemelerden gördüğüm kadarıyla takması biraz zor. Bu işlerden anlıyorsanız ona göre alın. Yok zorlanırım diyorsanız başka öneriler bekleyin.
islemci degismeyi düsünmüyorum takma isini yapabilirim elimden gelir ama anakart plastik parcalarına ihtiyac var mıdır acaba

Bilgim yok. Kendi sitesinde detayları var. Bir göz atın. Alırken de 50 ₺ uygunluktan bağımsız Amazon tercih etmenizi öneririm. Bir sorun yaşarsanız iade vb. Amazon daha iyi.