emilbreivik
Uzman
Dostlar, grafikleri yüksek olan oyunlarda (RDR 2, ARC Raiders, Hogwarts Legacy vb.) bilgisayar bir süre sonra kendi kendine restart atıyor. Sistem parçalarının tamamını kontrol ettim ve hiçbirinde teknik olarak bir sorun yok. Ancak işlemci boştayken bile 55-60 derecenin altına düşmüyor. Bir de üstüne oyuna girince işlemci sıcaklığı sürekli 95-100 derece civarında takılıyor. Sistemi yaklaşık iki yıl önce ikinci el olarak aldığım için sürülen macunu bilmiyorum fakat stok fan takılı. O zamandan beri de macunu yenilemedim. Artık aklıma başka bir şey gelmediği için son olarak macunu yenileyerek ve işlemci soğutucu alarak sorunu çözebileceğimi düşünüyorum.
O yüzden sizden kaliteli ama pahalı olmayan işlemci soğutucu ve macun önerisi istiyorum. Daha öncesinde Thermalright Peerless Assassin ve Burst Assassin önermişlerdi. Maksimum o fiyat bandında olursa iyi olur. Teşekkür ederim.
O yüzden sizden kaliteli ama pahalı olmayan işlemci soğutucu ve macun önerisi istiyorum. Daha öncesinde Thermalright Peerless Assassin ve Burst Assassin önermişlerdi. Maksimum o fiyat bandında olursa iyi olur. Teşekkür ederim.