Yeni Ryzen 5 5500 aldım ve kullanmaya başladım, fakat stok fan da ve macun da pek kaliteli değil. Bir sorun çıkar mı? 91 dereceye cikiyor. Fan siparişim gelene kadar bir iki gün idare etsin yeter. Sıkıntı falan çıkarır diyorsanız ne yapmalıyım gücünü mu kismaliyim nasıl olacak?
Detaylar
Kim cevapladı?5600 bile stok soğutucu ile bu değerleri görmüyor fan tam oturmadı veya hiç macun bile olmayabilir hocam kötüden ziyade.
1-2 gün için pek problem olmaz bu arada kullanabilirsiniz yine de dikkatli olmakta fayda var.
Yok fan yerinde oturmuş kontrol ettim zaten macunuda sürdüm her yerine yaydim fakat dedim gibi macunu sırf işlemciyi denemek için almıştım zamaninda. Bundan önceki işlemcim için o ara para cikismadi. Ama fanda kendi sogutucusuyla olunca bir sorun yapmadı sonra temizleyip bu maçına geçince ısınma artti. Bir an önce macun alıp fan alacağım macun öneriniz nedir? MX4 çakması çok var MX4 istemiyorum.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
MX - 6 fazlasıyla yeterli olacaktır. 4 gr alın kenarda dursun 2 yılda bir düzenli değişirsiniz macunu.Yok fan yerinde oturmuş kontrol ettim zaten macunuda sürdüm her yerine yaydim fakat dedim gibi macunu sırf işlemciyi denemek için almıştım zamaninda. Bundan önceki işlemcim için o ara para cikismadi. Ama fanda kendi sogutucusuyla olunca bir sorun yapmadı sonra temizleyip bu maçına geçince ısınma artti. Bir an önce macun alıp fan alacağım macun öneriniz nedir? MX4 çakması çok var MX4 istemiyorum.
MX - 6 fazlasıyla yeterli olacaktır. 4 gr alın kenarda dursun 2 yılda bir düzenli değişirsiniz macunu.
Hepsiburada almayı düşünüyorum umarım MX4 gibi çakma olayı yoktur.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Thermal Grizzly Kryonaut alabilirsiniz içindeki kodu siteye okutun orijinal değilse iade edersiniz.Hepsiburada almayı düşünüyorum umarım MX4 gibi çakma olayı yoktur.
Thermal Grizzly Kryonaut alabilirsiniz içindeki kodu siteye okutun orijinal değilse iade edersiniz.
Tamamdır
AMD'nin stok RGB fani alınır mı sizce? görüntü olarak kule tipi fanlardan daha iyi duruyor da.
Son düzenleme:
AceTeq
Üstün
Tamamdır
AMD'nin stok RGB fani alınır mı sizce? görüntü olarak kule tipi fanlardan daha iyi duruyor da.
Merhaba.Ne aldınız? Bütçe belirtirseniz belki daha iyi seçenekler sunabiliriz.
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor