Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Merhaba, arkadaşım sıfır Ryzen 5 5500 aldı ve Dark X120 soğutucu ile Cinebench testinde 75 dereceyi gördüğünü söyledi. Bana biraz yüksek geldi sizce nasıl? Termal macun olarak MX6 kullanıyormuş.
Tam oturmamış olabilir. Tam yükte 75 derece iyi gibi ama kule tipi soğutucu da var. Kasası mesh mi?
Havalarda cehennem ateşi gibi benim i5 2500 yükte uyarı veriyor 98 dereceyi geçiyor. O derece sıcak. Muhtemelen kışın 70'e falan iner.
Tam oturmamış olabilir. Tam yükte 75 derece iyi gibi ama kule tipi soğutucu da var. Kasası mesh mi?
Havalarda cehennem ateşi gibi benim i5 2500 yükte uyarı veriyor 98 dereceyi geçiyor. O derece sıcak. Muhtemelen kışın 70'e falan iner.
Yok hocam ortalama ofis bilgisayarı kasası kullanıyor. Benim eski 2600X daha az ısınıyordu diye aklımda kalmış da, şimdi garip geldi.
Uyuyan Sincap
Üstün
Yok hocam ortalama ofis bilgisayarı kasası kullanıyor. Benim eski 2600X daha az ısınıyordu diye aklımda kalmış da, şimdi garip geldi.
O zaman içine bakın eğer fan azsa veya fan var ama bozuksa veya fan var ama önü kapalıysa sıcaklıklar değişir. Tam yükte bu cehennem sıcağında normaldir.
Yeni konular
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
Yeni mesajlar
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347