Yeni soğutucu aldım ve işlemcim R5 5500. PBO var ve RAM OC var 3200'den 3600'e. Sizce bu değerler iyi mi? R23'te maksimum 79 dereceye çıkıyor Full fan hızında. Pek emin olamadım normal mi diye ve fanları bu şekil taktım, soğutmasını etkiliyor mudur?
Detaylar
Kim cevapladı?Ters takmışsın. Doğrusu bu şekil.
Eki Görüntüle 132179
Biliyorum RAM'in uzerine gelip goruntuyu daha cok bozsun istemedigim icin oyle taktim. Boyle takanlarida gordum ve pek de bir şey etkilemiyor diyorlar. Hatta deneyeyim donus yapacağım simdi.
Biliyorum RAM'in uzerine gelip goruntuyu daha cok bozsun istemedigim icin oyle taktim. Boyle takanlarida gordum ve pek de bir şey etkilemiyor diyorlar. Hatta deneyeyim donus yapacağım simdi.
Egzoz fanı sıcak havayı çeker, soğutucu sıcak havayı çekiyor diğer taraftan sıcak üflüyor, diğer tarafa takarsan soğuk girer sıcak çıkar.
Fanların ikisi de önden alıp arkaya doğru üfleyecek. En başa ve ortaya takmalısın fanları.
Hocam zaten bunlara 3 fan takanda var hersekil onden alip arkaya yuklemesi lazimda on blok bosta kalıyor biraz belki de o yuzden biraz daha etkiliyor olabilir simdi deneyeceğim o sekilde.
İnan ön de fan olup olmaması çok önemli. 5500 stok fan ile ancak bu kadar ısınır macun ve fan yeniyse.Hocam zaten bunlara 3 fan takanda var hersekil onden alip arkaya yuklemesi lazimda on blok bosta kalıyor biraz belki de o yuzden biraz daha etkiliyor olabilir simdi deneyeceğim o sekilde.
Düzelme olmazsa çıkar kendinden emin bir şekilde tekrar montajla.
İnan ön de fan olup olmaması çok önemli. 5500 stok fan ile ancak bu kadar ısınır macun ve fan yeniyse.
Dogru olabilir hocam simdi bakacağım. Şu an goruntu olarak uzen şey hem isiklari yakamiyorum hem de artk RAM'in uzerine gelecek.
Arkadaşın fotoğraf üstünden göstereyim mevzuyu. Kırmızı sıcak hava, mavi sadece önden giren hava.Biliyorum RAM'in uzerine gelip goruntuyu daha cok bozsun istemedigim icin oyle taktim. Boyle takanlarida gordum ve pek de bir şey etkilemiyor diyorlar. Hatta deneyeyim donus yapacağım simdi.
Sen atılması gereken sıcak havayı alıp tekrar sisteme geri veriyorsun o şekilde.
Yaptim ve tam hizda ama 77-78derece. 2 derece icin bence bu görüntüye degmez.
Zaten anladim o durumu fakat o fan demirin arasindanda soguk havayi alıyor arkaya cogunlukla direk soguk hava gidiyor elimle baktigim zamanda. Ve denedin pek de bir degisiklik olmadi. He One gecirdim fan biraz yukarıda kaldi ama oda duzgun olsa dusse dusse sanirim 75 dereceye duser anca oda hiç sanmiyorum.
Arkadaşın fotoğraf üstünden göstereyim mevzuyu. Kırmızı sıcak hava, mavi sadece önden giren hava.
Sen atılması gereken sıcak havayı alıp tekrar sisteme geri veriyorsun o şekilde.
Eki Görüntüle 132186
Zaten anladim o durumu fakat o fan demirin arasindanda soguk havayi alıyor arkaya cogunlukla direk soguk hava gidiyor elimle baktigim zamanda. Ve denedin pek de bir degisiklik olmadi. He One gecirdim fan biraz yukarıda kaldi ama oda duzgun olsa dusse dusse sanirim 75 dereceye duser anca oda hiç sanmiyorum.
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-