Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Sistem kaça satılır sizce? Yeni bir bilgisayar alacağım.

Gainward GeForce RTX 4060 Ti ghost 8 GB GDDR6X 128-BIT ekran kartı.

AMD Ryzen 5 5500 MPK 3.6GHz, 16MB önbellek, 6 çekirdekli AM4 7nm işlemci.

ASUS Prime B450M K II AM4 DDR4 4400, HDMI/DVI/VGA/M.2/USB 3.2 mATX anakart.

G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V siyah DDR4-3600MHz CL18 Dual kit RAM.

Cooler Master Masterliquid ML120l RGB sıvı soğutucu.

XPG 1TB Spectrix S40G RGB 3500/1900 M.2 PCI-e SSD.

Game Booster GB-F3105b USB 3.0 RGB fanlı siyah ATX mesh kasa.

DeepCool PF650 650W 80+ güç kaynağı.

Kısaca? Saçma sapan sistemler çok rahat satılıyor bu da satılacaktır ya.

24'e zor gidebilir özellikle 5500 sistemi nerflüyor :D. Tavsiyem 24'e koyup pazarlık payı bırakman alacak olan adam zaten pazarlık için 22-23 bandında rakamlar teklif edeceğinden iyi bir fiyata gidebilir

24 civarına RX 6700 XT ve 7500F sistem zorlanabiliyor. Tabii NVIDIA popülerliği ile bu sistem 22 23'e rahat gidecektir.

NVIDIA popülerliği ve sıvı soğutma etkisi. Sebepsiz yere fiyat yükseltiyor çünkü insanlar seviyor.

Kısaca? Saçma sapan sistemler çok rahat satılıyor bu da satılacaktır ya.

Satılmıyor nereye satılıyor? Sahibindende şu an aylarca satılmayan binlerce sistem var. İlanların fahiş fiyata konması ürünün fiyatını belirlemez. Sadece eski kafa esnaf olan, bilgisiz insanların gittiği dükkanlar hala dediğiniz gibi fahiş fiyata ürün satabiliyor. Yani ya tanıdığınıza "kakalayacaksınız" ya da bahsetttiğimiz fiyatlara satacaksınız.

24'e zor gidebilir özellikle 5500 sistemi nerflüyor :D. Tavsiyem 24'e koyup pazarlık payı bırakman alacak olan adam zaten pazarlık için 22-23 bandında rakamlar teklif edeceğinden iyi bir fiyata gidebilir.

Aynen öyle.

24'e zor gidebilir özellikle 5500 sistemi nerflüyor :D. Tavsiyem 24'e koyup pazarlık payı bırakman alacak olan adam zaten pazarlık için 22-23 bandında rakamlar teklif edeceğinden iyi bir fiyata gidebilir.

5500'e olan bu nefreti anlamıyorum. Darboğaz yapma gibi bir durum yok ekran kartı ile. Yeterlide oluyor. Zamanında 20k ya piyasadaki en iyi sistemdi bu almıştım. Şimdi ne zaman göstersem işlemci darboğaz yaptırır diyor insanlar ancak alakası bile yok komik olan durum o. Neyse teşekkür ederim koyayım 24'e.

5500'e olan bu nefreti anlamıyorum. Darboğaz yapma gibi bir durum yok ekran kartı ile. Yeterlide oluyor. Zamanında 20k ya piyasadaki en iyi sistemdi bu almıştım. Şimdi ne zaman göstersem işlemci darboğaz yaptırır diyor insanlar ancak alakası bile yok komik olan durum o. Neyse teşekkür ederim koyayım 24'e.

İyi bir işlemci fakat 3600'ün kopyası gibi bir şey. Sadece daha az ısınıyor.