İyi bir işlemci fakat 3600'ün kopyası gibi bir şey. Sadece daha az ısınıyor.

2.5 sene temizlememe rağmen hiç ısınmadı, taş gibiydi vallahi. Gayet yeterli güncel oyunlar için şu an sistem aslında. Gereksiz bu nefreti anlamıyorum işlemciye. Üstüne biraz para koyup 5070 alacağım sanırım.

NVIDIA popülerliği ve sıvı soğutma etkisi. Sebepsiz yere fiyat yükseltiyor çünkü insanlar seviyor.

Satılmıyor nereye satılıyor? Sahibindende şu an aylarca satılmayan binlerce sistem var. İlanların fahiş fiyata konması ürünün fiyatını belirlemez. Sadece eski kafa esnaf olan, bilgisiz insanların gittiği dükkanlar hala dediğiniz gibi fahiş fiyata ürün satabiliyor. Yani ya tanıdığınıza "kakalayacaksınız" ya da bahsetttiğimiz fiyatlara satacaksınız.

Aynen öyle.

Zaten 23 24'e koyacağım. Tabii ki satılmayanlar var. Ancak alanlar var mı var NVIDIA olduğu için vs. bilgisiz olan adam gidiyor.

Zaten 23 24'e koyacağım. Tabii ki satılmayanlar var. Ancak alanlar var mı var NVIDIA olduğu için vs. bilgisiz olan adam gidiyor.

2. el piyasası dediğiniz gibi değil maalesef. Bilgisi olmayan adam ikinci el PC almaya yanaşmıyor gidiyor Trendyol'dan RX 580'li sistemi çekiyor "en azından sıfır" diyerek. Şu an piyasa al-satçı ve piyasayı kurt gibi bilen bireysel alıcılardan oluşuyor.

2.5 sene temizlememe rağmen hiç ısınmadı, taş gibiydi vallahi. Gayet yeterli güncel oyunlar için şu an sistem aslında. Gereksiz bu nefreti anlamıyorum işlemciye. Üstüne biraz para koyup 5070 alacağım sanırım.
Gereksiz bir nefret yok. Kırpık bir işlemci. istersen 5 sene temizleme o işlemci 240 lık AiO ile ısınmaz zaten.

Senin burada en büyük sıkıntın 4060'ın 3060'da yaşandığı gibi olan piyasa durumu. Ürün şu an 2. elde talepden fazla var ve satışı çok düşük. Buna ek olarak ölücüler canavar gibi saldırıyor, ben eski sistem parçalarımı sattım ki bana şirketten hediye 6700 XT geldiğinden 4060'ı satmak istedim piyasanın en ucuz fiyatına koymuşum adam hala 1000-2.000 TL düş diyor, cin gibi şu an 2. el alıcılar.

2. el piyasası dediğiniz gibi değil maalesef. Bilgisi olmayan adam ikinci el PC almaya yanaşmıyor gidiyor Trendyol'dan RX 580'li sistemi çekiyor "en azından sıfır" diyerek. Şu an piyasa al-satçı ve piyasayı kurt gibi bilen bireysel alıcılardan oluşuyor.

Haklısınız çok bilgim yok bu konularda, kusura bakmayın uykulu şekilde düzgün düşünüp cevap yazamıyorum herhalde :/ 20k bütçe ile Trendyol'dan Turbox sistem alan tanıdığım var düzgün sistemler vermeme rağmen...

Senin burada en büyük sıkıntın 4060'ın 3060'da yaşandığı gibi olan piyasa durumu. Ürün şu an 2. elde talepden fazla var satışı çok daha düşük. Buna ek olarak ölücüler canavar gibi saldırıyor, ben eski sistem parçalarımı sattım ki bana şirketten hediye 6700 XT geldiğinden 4060'ı satmak istedim piyasanın en ucuz fiyatına koymuşum adam hala 1000-2.000 TL düş diyor, cin gibi şu an 2. el alıcılar.

1000 1500 düşeceğim en kötü ihtimalle yapacak bir şey yok. Uzun süreler memnun etti sistem ancak yükseltmek istiyorum.

Gereksiz bir nefret yok. Kırpık bir işlemci. İstersen 5 sene temizleme o işlemci 240'lık AiO ile ısınmaz zaten.

Olabilir evet, ancak genel olarak bir sıkıntısını görmedim. Ha daha iyisi olabilir mi tabii ki olabilir. Ama güncel tüm oyunlarda güzel bir performans verebiliyor en azından sistem.

@Blackraven teşekkür ederim, 24'ten koydum. Umarım 2 3 ay içerisinde satabilirim.

Son düzenleme: