Hem kart 8gb versiyonu hemde işlemci 5500 fırsat satışı olmadıkça çoğu kişi öldürmeden yanaşmaz hocam ederinde gitmez. Elinizde uzun aylar hemde çoook uzun aylar bekler.
Hem kart 8 GB versiyonu hem de işlemci 5500 fırsat satışı olmadıkça çoğu kişi öldürmeden yanaşmaz hocam ederinde gitmez. Elinizde uzun aylar hem de çok uzun aylar bekler.
24'e zor gidebilir özellikle 5500 sistemi nerflüyor . Tavsiyem 24'e koyup pazarlık payı bırakman alacak olan adam zaten pazarlık için 22-23 bandında rakamlar teklif edeceğinden iyi bir fiyata gidebilir
Satılmıyor nereye satılıyor? Sahibindende şu an aylarca satılmayan binlerce sistem var. İlanların fahiş fiyata konması ürünün fiyatını belirlemez. Sadece eski kafa esnaf olan, bilgisiz insanların gittiği dükkanlar hala dediğiniz gibi fahiş fiyata ürün satabiliyor. Yani ya tanıdığınıza "kakalayacaksınız" ya da bahsetttiğimiz fiyatlara satacaksınız.
24'e zor gidebilir özellikle 5500 sistemi nerflüyor . Tavsiyem 24'e koyup pazarlık payı bırakman alacak olan adam zaten pazarlık için 22-23 bandında rakamlar teklif edeceğinden iyi bir fiyata gidebilir.
24'e zor gidebilir özellikle 5500 sistemi nerflüyor . Tavsiyem 24'e koyup pazarlık payı bırakman alacak olan adam zaten pazarlık için 22-23 bandında rakamlar teklif edeceğinden iyi bir fiyata gidebilir.
5500'e olan bu nefreti anlamıyorum. Darboğaz yapma gibi bir durum yok ekran kartı ile. Yeterlide oluyor. Zamanında 20k ya piyasadaki en iyi sistemdi bu almıştım. Şimdi ne zaman göstersem işlemci darboğaz yaptırır diyor insanlar ancak alakası bile yok komik olan durum o. Neyse teşekkür ederim koyayım 24'e.
5500'e olan bu nefreti anlamıyorum. Darboğaz yapma gibi bir durum yok ekran kartı ile. Yeterlide oluyor. Zamanında 20k ya piyasadaki en iyi sistemdi bu almıştım. Şimdi ne zaman göstersem işlemci darboğaz yaptırır diyor insanlar ancak alakası bile yok komik olan durum o. Neyse teşekkür ederim koyayım 24'e.