Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hocam maalesef sadece Param Güvende ile alabiliyorum. Benim anlamadığım kısım, A520 ile X470 ve B550'nin günlük kullanımda farkı ne olur ki hocam? Yani büyük bir fark varsa direkt bir bilgisayarcıdan bulmaya çalışırım.
Arkadaşlar merhaba, bugün içerisinde birkaç parçayı alacağımdan dolayı sonuç kısmına geleceğim yavaştan. 2.000 TL'ye bir A520M-R buldum. Ayrıca neredeyse 2500 TL'ye sıfır Dark Freezer X90+Dark Diamond Pro alacağım. Ne kadar üst segment bir anakart almak istesem de çok yüksek fiyatlara satıldığından alamıyorum. Bu parçalarda sıkıntı çıkar mı?
Merhaba arkadaşlar, söylediğiniz parçaları bulamadığımdan maalesef ki konunun başındaki parçaları ve Ryzen 5 3600'ü aldım. Soğutucu olarak Dark feezer X127 tercih ettim. Şu an da giriş seviye bir anakart kullandığımdan çok sıkıntı çekmeyeceğimi umuyorum.
Sorunsuz parça aldığımdan fiyat çok üzmedi ancak daha M.2 almadım. Onda da Exceria G2 düşünüyorum. Sizce nasıldır? Sahibinden'de sıfırını 2400'e buldum.