Fiyat
23.700 TL
Kasa, işlemci, RAM, Soğutucu kutulu. PSU kutusu vardı ama kayıp, bulursam konuyu güncellerim. Fanların kutusu çöpe gitti.
En aşağıda her parçanın hak ettiğini düşündüğüm fiyatlarını yazdım. Kasayı parça parça satmak istemiyorum ama PSU ve GPU zayıf halka olduğundan onları çıkartabiliriz, isteğe bağlı olarak hard diskler de gidebilir. Fiyattan düşeriz.

İstediğim fiyat 22000. İşlemci+Soğutucu+Anakart+RAM şeklinde de alabilirsiniz. O zaman 14300TL olur.

1780586458207.webp

1780587005783.webp

1780587021838.webp

1780587084270.webp

1780587097463.webp

Liste:
  • Ryzen 5600 - 4.250 TL
  • Peerless Assasin 120 SE - 1.300 TL
  • MSI Xpower X370 - 2.750 TL
  • XPG D30 4x8 GB - 6.000 TL
  • WD SN730 512 GB - 2.000 TL
  • WD 500GB, WD5000AZRZ 2020 üretimi CMR HDD - 500 TL
  • Toshiba Laptop HDD, %100 Sağlık - 300 TL
  • Phanteks 3'lü M.25 140mm Fan Set - 900 TL
  • Thermalright 2'li 120mm ARGB set - 500 TL
  • MSI Velox 100p Airflow - 1.500 TL
  • RX 470 4 GB - 1.500 TL
  • EVGA W2 500W - 500 TL

Son düzenleme:
RAM'leri tekil satıyor musunuz? Bende de D30'dan 2 adet var. Bir 2 adet daha ihtiyacım var. Duruma göre tek seferde 2x16 GB bellek almak yerine anakart ve RAM değiştireceğim.

Sadece ekran kartı ve PSU için ayrı satılır yazmışsınız ama bana sadece işlemci lazım. Eğer sadece işlemciyi satmayı düşünürseniz almak isterim. Bir de verebileceğiniz son fiyat nedir işlemci için?

RAM'leri tekil satıyor musunuz? Bende de D30'dan 2 adet var. Bir 2 adet daha ihtiyacım var. Duruma göre tek seferde 2x16 GB bellek almak yerine anakart ve RAM değiştireceğim.
İkili verebilirim hocam. @emilbreivik hocam işlemciye talip olduğundan isterseniz anakartı da ekleyebiliriz.
Sadece ekran kartı ve PSU için ayrı satılır yazmışsınız ama bana sadece işlemci lazım. Eğer sadece işlemciyi satmayı düşünürseniz almak isterim. Bir de verebileceğiniz son fiyat nedir işlemci için?
Alacak kişinin test etme imkanı olsun istediğimden işlemciyi tek satmaya hevesli değilim. @Hybrid Theory anakartla ilgileniyorsa işlemciyi tek verebilirim.

İkili verebilirim hocam. @emilbreivik hocam işlemciye talip olduğundan isterseniz anakartı da ekleyebiliriz.
Konuya yazdıktan birkaç saat sonra bir arkadaşımla konuştum. Uygun fiyata 2x16 GB bellek verebileceğini söyledi. Hemen hemen sizin anakart ve bellek toplamına eşdeğer bir rakam diyeyim. Ancak benim şöyle bir sorunum var, bendeki kasa MAG Forge M100A. Yani ATX anakart takamıyorum, sadece mATX takabiliyorum. Yani anakartı istesem de alamam.

Alacak kişinin test etme imkanı olsun istediğimden işlemciyi tek satmaya hevesli değilim. @Hybrid Theory anakartla ilgileniyorsa işlemciyi tek verebilirim.

Bütçe çıkmaz hocam o kadar maalesef. Anakartı da değiştirmem gerekirse eğer DDR5'e geçerim diye düşünüyorum. Yeni bir DDR4 anakart alma gibi bir düşüncem yok şimdilik.

Şimdilik sadece işlemciyi alabilirsem daha iyi olur.

Bütçe çıkmaz hocam o kadar maalesef. Anakartı da değiştirmem gerekirse eğer DDR5'e geçerim diye düşünüyorum. Yeni bir DDR4 anakart alma gibi bir düşüncem yok şimdilik.

Şimdilik sadece işlemciyi alabilirsem daha iyi olur.
Fikrimi değiştirdim, parçaları tek tek satabilirim. Sistemi dağıtmadan önce son bir video çekerim muhtemelen. Diğer parçalarda güven sorunu olmaz umarım.

İşlemciyi tek verebilirim.
Bu arada İstanbul içi miydi?

Fikrimi değiştirdim, parçaları tek tek satabilirim. Sistemi dağıtmadan önce son bir video çekerim muhtemelen. Diğer parçalarda güven sorunu olmaz umarım.

İşlemciyi tek verebilirim.
Bu arada İstanbul içi miydi?
Ben İstanbul içi toplu taşımaya yakın olan herhangi bir yerden teslim alabilirim. Ancak önce arkadaşımdan yanıt bekliyorum. Ona göre senden alabilirim.