Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
Bold Pilot 18
Uzman
Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm 5 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.
Son düzenleyen: Moderatör:
Koneko Toujou 49
Bilgin
Ryzen 5 5600 işlemcim yük altında iken 82 derecelere çıkıyor. Daha yeni taktım, 1 ay oldu ya da olmadı. Bunun için soğutucu arıyorum. Bütçem 750 TL, 1.000 TL'ye kadar çıkabilirim.
Bir süre undervolt yap bütçeyi arttır Phantom spirit al. Sonraki işlemcinde bile başın ağrımaz.
wezkez
Çalışkan
Bir süre undervolt yap bütçeyi arttır Phantom spirit al. Sonraki işlemcinde bile başın ağrımaz.
Onu neredeyse şimdi bile alırım az bir şey çok gelir fiyatı ama kasama sığmıyor.
Koneko Toujou 49
Bilgin
Onu neredeyse şimdi bile alırım az bir şey çok gelir fiyatı ama kasama sığmıyor.
Kasa ne?
wezkez
Çalışkan
Zeiron Z Master X100.
Koneko Toujou 49
Bilgin
Ucu ucuna kurtarıyor ama CPU soğutucudan ziyade hava alan bir kasaya geçin.
wezkez
Çalışkan
Ucu ucuna kurtarıyor ama CPU soğutucudan ziyade hava alan bir kasaya geçin.
Eki Görüntüle 163730
Eki Görüntüle 163731
Önünü mesh yaptım zaten.
bu arada aldım soğutucuyu yükte 60 derecelerde çok memmunum
Son düzenleme: