Merhabalar, RTX 2060 ekran kartına ve Ryzen 5 5600 işlemciye sahibim. Soğutucu olarak XIGMATEK AURORA 240 kullanıyorum. Yeteri kadar soğuttuğunu düşünmüyorum. Bu sıcak havalarda zaten alev alacak neredeyse. Vanilla tarzı ağır olmayan modlu Minecraft'ta bile 80-85 dereceyi görüyorum. Boş arazilerde anca 60-70 oluyor. CS2'de 85 derece oluyor. Sizce hangi soğutucuyu alırsam bilgisayar rahatlar ve en azından bu kadar ısınmaz.
Bir de ek olarak bir sorum var, 80-85 derecede uzun süreli çalışması sorun yaratır mı? Günde bazen 10 saati geçiyor bu derecelerde çalışırken.
O sıvı soğutucuda o kadar ısınma normal değil arızalı büyük ihtimalle diğer konuya gelecek olursak @dalmatianpelican attığı soğutucu iş görür ben sıvı soğutucudan yana değilim.
O sıvı soğutucuda o kadar ısınma normal değil arızalı büyük ihtimalle diğer konuya gelecek olursak @dalmatianpelican attığı soğutucu iş görür ben sıvı soğutucudan yana değilim.
Vatanbilgisayara gideceğim yakın bir tarihte bu soğutucu soracağım onlar takabilirlerse alıp denerim. Eğer takamazlarsa değişimi zor mu ben kendim takabilirim miyim?
Vatanbilgisayara gideceğim yakın bir tarihte bu soğutucu soracağım onlar takabilirlerse alıp denerim. Eğer takamazlarsa değişimi zor mu ben kendim takabilirim miyim?