Bu iki oyunun kurulu olduğu diskin durumu sağlam mı? Belki HDD kurulu ve çok hareket ettiği için hasar görmüş olabilir. CrystalDiskInfo ve diskmark ile kontrol eder misin?
Ryzen 5 5600X ve ID-Cooling'in kule tipi soğutucusunu kullanıyorum bende hiç bir problem yok yükte bile en fazla 50 derecelerde geziyor. Sizde neden böyle bir problem oluştu acaba?
Bu iki oyunun kurulu olduğu diskin durumu sağlam mı? Belki HDD kurulu ve çok hareket ettiği için hasar görmüş olabilir. CrystalDiskInfo ve diskmark ile kontrol eder misin?
Eski işlemcim Ryzen 5 5600'dü stok fan ile kullandım bir süre açıkçası bir problem yaşamadım. Biraz ısınıyordu fakat kullanıma engel veya performansı aşırı etkileyen bir problem olmadı. Sonradan sıvı soğutmaya geçince bayağı düştü sıcaklıklar.
Ryzen 5 5600X ve ID-Cooling'in kule tipi soğutucusunu kullanıyorum bende hiçbir problem yok yükte bile en fazla 50 derecelerde geziyor. Sizde neden böyle bir problem oluştu acaba?