Ryzen 5 5600 kronik sorunlu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MehmetBey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 89
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Bu iki oyunun kurulu olduğu diskin durumu sağlam mı? Belki HDD kurulu ve çok hareket ettiği için hasar görmüş olabilir. CrystalDiskInfo ve diskmark ile kontrol eder misin?

İfadeler: 144
Ryzen 5 5600X ve ID-Cooling'in kule tipi soğutucusunu kullanıyorum bende hiç bir problem yok yükte bile en fazla 50 derecelerde geziyor. Sizde neden böyle bir problem oluştu acaba?

İfadeler: 144

Hocam kronik sorunlu demedim ama forumda birisi öyle söyledi sıkıntı yaşadım değiştirdim dedi iade mi etsem ki işlemciyi.

@MehmetBey

Sıcaklıklarda bir sorun görünmüyor. Sürücüleriniz güncel değilse güncelleyin.

Hocam bence işlemciyi i9 alıp bu yöntemi uygulayın çözüldü atmayı unutmayın iyi sosyaller
i9 iyidir kafasından çekilin. İlla işlemci alacaksanız AM5'e geçiniz.

Hocam kronik sorunlu demedim ama forumda birisi öyle söyledi sıkıntı yaşadım değiştirdim dedi iade mi etsem ki işlemciyi.
Sürücüleri güncellemeyi deneyin. Çözülmezse iade...

Bu iki oyunun kurulu olduğu diskin durumu sağlam mı? Belki HDD kurulu ve çok hareket ettiği için hasar görmüş olabilir. CrystalDiskInfo ve diskmark ile kontrol eder misin?
Veya bu durumu yapın...

Eski işlemcim Ryzen 5 5600'dü stok fan ile kullandım bir süre açıkçası bir problem yaşamadım. Biraz ısınıyordu fakat kullanıma engel veya performansı aşırı etkileyen bir problem olmadı. Sonradan sıvı soğutmaya geçince bayağı düştü sıcaklıklar.

SSD'ye yükledim oyunu sağlam.

Evet iade edeceğim.

Ryzen 5 5600X ve ID-Cooling'in kule tipi soğutucusunu kullanıyorum bende hiçbir problem yok yükte bile en fazla 50 derecelerde geziyor. Sizde neden böyle bir problem oluştu acaba?

Hocam bilmiyorum şimdi iade etsem sorunsuz deyip gönderecekler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…