Detaylar
Kim cevapladı?Ryzen 5 5600X ve ID-Cooling'in kule tipi soğutucusunu kullanıyorum bende hiç bir problem yok yükte bile en fazla 50 derecelerde geziyor. Sizde neden böyle bir problem oluştu acaba?
- Makaleler
- 1
Yaşadığınız durumda işlemci için "kronik sorunlu" demenin yanlış bir kelime seçimi olduğunu düşünüyorum.
konuyu biraz okudum soğutma alınacaksa size şunu önerebilirim.
www.gaming.gen.tr
konuyu biraz okudum soğutma alınacaksa size şunu önerebilirim.
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.
Yaşadığınız durumda işlemci için "kronik sorunlu" demenin yanlış bir kelime seçimi olduğunu düşünüyorum.
Konuyu biraz okudum soğutma alınacaksa size şunu önerebilirim.
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.www.gaming.gen.tr
Hocam kronik sorunlu demedim ama forumda birisi öyle söyledi sıkıntı yaşadım değiştirdim dedi iade mi etsem ki işlemciyi.
@MehmetBey
Sıcaklıklarda bir sorun görünmüyor. Sürücüleriniz güncel değilse güncelleyin.
i9 iyidir kafasından çekilin. İlla işlemci alacaksanız AM5'e geçiniz.Hocam bence işlemciyi i9 alıp bu yöntemi uygulayın çözüldü atmayı unutmayın iyi sosyaller![]()
Sürücüleri güncellemeyi deneyin. Çözülmezse iade...Hocam kronik sorunlu demedim ama forumda birisi öyle söyledi sıkıntı yaşadım değiştirdim dedi iade mi etsem ki işlemciyi.
Veya bu durumu yapın...Bu iki oyunun kurulu olduğu diskin durumu sağlam mı? Belki HDD kurulu ve çok hareket ettiği için hasar görmüş olabilir. CrystalDiskInfo ve diskmark ile kontrol eder misin?
Eski işlemcim Ryzen 5 5600'dü stok fan ile kullandım bir süre açıkçası bir problem yaşamadım. Biraz ısınıyordu fakat kullanıma engel veya performansı aşırı etkileyen bir problem olmadı. Sonradan sıvı soğutmaya geçince bayağı düştü sıcaklıklar.
Bu iki oyunun kurulu olduğu diskin durumu sağlam mı? Belki HDD kurulu ve çok hareket ettiği için hasar görmüş olabilir. CrystalDiskInfo ve diskmark ile kontrol eder misin?
SSD'ye yükledim oyunu sağlam.
@MehmetBey
İ9 iyidir kafasından çekilin. İlla işlemci alacaksanız AM5'e geçiniz.
Sürücüleri güncellemeyi deneyin. Çözülmezse iade...
Veya bu durumu yapın...
Evet iade edeceğim.
Ryzen 5 5600X ve ID-Cooling'in kule tipi soğutucusunu kullanıyorum bende hiçbir problem yok yükte bile en fazla 50 derecelerde geziyor. Sizde neden böyle bir problem oluştu acaba?
Hocam bilmiyorum şimdi iade etsem sorunsuz deyip gönderecekler.
Son düzenleme:
chewdra
Başarılı
15 gün geçmediyse sebep belirtmenize gerek yok direkt iade edin.SSD'ye yükledim oyunu sağlam.
Evet iade edeceğim.
Hocam bilmiyorum şimdi iade etsem sorunsuz deyip gönderecekler.
15 gün geçmediyse sebep belirtmenize gerek yok direkt iade edin.
15 gün geçti ama yine de alırlar mı?
Alırlar sorundan bahsederseniz.