Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
İşlemci yükseltseniz bile ayni şeyleri yaşayacaksin, saglam bir sogutma ile iş çözülür.Stok fanla devam ediyorum şu an. İşlemci yükselteceğim direkt fan almak yerine.
Stok fanla devam ediyorum şu an. İşlemci yükselteceğim direkt fan almak yerine.
Arkadaş trollüyor görmezden gelin.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Yeni nesil işlemci alınca stok fan çıkmayacağını ve her türlü soğutucu alacağınızı da biliyorsunuzdur umarım.Stok fanla devam ediyorum şu an. İşlemci yükselteceğim direkt fan almak yerine.
Stok fanla devam ediyorum şu an. İşlemci yükselteceğim direkt fan almak yerine.
Karar sizin hocam. Hayırlısı olsun.
Oyun anında değerlerini göstermediğin sürece kesin bir yardım alabilmen mümkün değil.
Afterburner ile anlık ölçüm yapıp burada değerleri gösterir misin?
Bu arada 5600 kronik falan değil kullandım 5 6 ay süre hiçbir sorun yoktu.
Hocam göstereceğim fakat dosyayı yukleyemiyorum boyutu yüksek olduğu için.
Dalga geçiyor hocam sizinle.
caled
Başarılı
Bu da bir çözüm tabii ki ben kendi yapacağımı söyledim.İşlemci yükseltseniz bile ayni şeyleri yaşayacaksin, saglam bir sogutma ile iş çözülür.
Neden trollediğimi düşünüyorsun onu anlamadım? Benimle işlemci dışında aynı sisteme sahip arkadaşım stok fanıyla bile yeterli performans alabiliyorken ben ryzen 5 5600 ile drop yiyorsam bi sıkıntı vardır. Gülen arkadaşlar da gülmek yerine cevap verebilirler aslında neden güldüklerini anlayamadım.
Teşekkürler hocam.
chewdra
Başarılı
Whatsapp ile kendinize atın dosyayı küçülür, okunur halde ise o halini yükleyin.Hocam göstereceğim fakat dosyayı yukleyemiyorum boyutu yüksek olduğu için.
Dalga geçiyor hocam sizinle.
Bu da bir çözüm tabii ki ben kendi yapacağımı söyledim.
Neden trollediğimi düşünüyorsun onu anlamadım? Benimle işlemci dışında aynı sisteme sahip arkadaşım stok fanıyla bile yeterli performans alabiliyorken ben Ryzen 5 5600 ile drop yiyorsam bir sıkıntı vardır. Gülen arkadaşlar da gülmek yerine cevap verebilirler aslında neden güldüklerini anlayamadım.
Teşekkürler hocam.
Hocam 20 tane 5600'ü aynı anda alın çalıştırın hepsinin sıcaklıkları farklı olacaktır. Silikon kalitesi diye bir durum var eğer sizin işlemcinizin silikon kalitesi düşük çıktıysa kaliteli çıkan bir 5600'den daha çok ısınıp size drop sorunu yaratabilir. Her zaman en sağlıklısı orta kalite bir kule tipi kullanmak bu işlemcilerde.
Neden trollediğimi düşünüyorsun onu anlamadım? Benimle işlemci dışında aynı sisteme sahip arkadaşım stok fanıyla bile yeterli performans alabiliyorken ben Ryzen 5 5600 ile drop yiyorsam bir sıkıntı vardır. Gülen arkadaşlar da gülmek yerine cevap verebilirler aslında neden güldüklerini anlayamadım.
Kim güldü hocam?
Ayrıca en son termal macun bakımı gibi bakımları ne zaman yaptırdınız?
İşlemci kullanımınız ve sıcaklığınız ne kadar?
caled
Başarılı
Olabilir hocam haklısın.Whatsapp ile kendinize atın dosyayı küçülür, okunur halde ise o halini yükleyin.
Hocam 20 tane 5600'ü aynı anda alın çalıştırın hepsinin sıcaklıkları farklı olacaktır. Silikon kalitesi diye bir durum var eğer sizin işlemcinizin silikon kalitesi düşük çıktıysa kaliteli çıkan bir 5600'den daha çok ısınıp size drop sorunu yaratabilir. Her zaman en sağlıklısı orta kalite bir kule tipi kullanmak bu işlemcilerde.
Seni kastetmedim. Yaklaşık 2 hafta önce genel bir bakım yaptırdım. Oyuna girince değerleri atabilirim.Kim güldü hocam?
Ayrıca en son termal macun bakımı gibi bakımları ne zaman yaptırdınız?
İşlemci kullanımınız ve sıcaklığınız ne kadar?