Detaylar
Kim cevapladı?İyi forumlar,
R5 5600 işlemciye ve Thermaltake S200TG kasaya sahibim. Kule tipi bir işlemci soğutucu almak istiyorum. 1000TL ve civarı bütçem var. Ne önerirsiniz?
Thermalright Burst Assassin 120 SE TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright Burst Assassin 120 SE TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bold Pilot
Uzman
Burst Assassin al geç.
@Bold Pilot bu ürüne neden disslike attınız hocam? Çift fan daha iyi olmaz mı?
@Bold Pilot bu ürüne neden disslike attınız hocam? Çift fan daha iyi olmaz mı?
Hayır 1-2 derece Max fark eder burada önemli olan fan değil boru sayısı. Bu fiyatta 6 borulu bulmuşken kaçırılmaması gerek.
Bold Pilot
Uzman
Burst'te 6 bakır boru var bunda 4. Çift fan sandığınız kadar etki etmiyor.@Bold Pilot bu ürüne neden disslike attınız hocam? Çift fan daha iyi olmaz mı?
Hayır 1-2 derece Max fark eder burada önemli olan fan değil boru sayısı. Bu fiyatta 6 borulu bulmuşken kaçırılmaması gerek.
İlk önce bende borulara baktım da tam fark edememişim. Teşekkürler.Burst'te 6 bakır boru var bunda 4. Çift fan sandığınız kadar etki etmiyor.
Bold Pilot
Uzman
Peerless Assassin mi, Assassin King mi?Thermalright peerless assasin king 120 se alabilirsin. R5 5600 takılı olan bir sistemde kullanıyorum. PBO -30 / +200 mhz şeklinde kullanıyorum. Ağır oyunlarda 60 ı geçmiyor.